μήτσο...
δεν μιλάω απο άποψη τι είναι δίκαιο και άδικο. αυτό που μου είπανε λέω, και απλά το μεταφέρω.
ο άνθρωπος που μου το είπε είναι σοβαρός, τα ξέρει άπο πρώτο χέρι. όχι κάποιος του είπε κάτι και απλά μου το είπε ότι δηθεν άκουσε.
σαφώς και αυτά που λές είναι όλα σωστά και έτσι γίνεται μέχρι τώρα, γιατί δεν υπάρχει σύστημα να τιμωρήσει τον παραβάτη, όπως επίσεις το γεγονός ότι δεν έχουμε σοβαρό αστυνομικό σύστημα.
αυτό πρόκειτε ν'αλλάξει, και πλέον όπως αντιμετωπίζεται ένας τέτοιος παραβάτης στο εξωτερικό, έτσι θα αντιμετωπίζεται και εδώ...χωρίς πολλά πολλά, χωρίς δικαιολογίες που δεν πιστεύει κανείς.
προσωπικά δεν μ'ενδιαφέρει το θέμα, ούτε και μπορώ να μιλήσω, μιάς και παλαιότερα υπήρξα τέτοιος παραβάτης με το κόμπακτ που είχα. οπότε θα ήταν λάθος μου να κάνω τώρα τον ηθικό, εφόσων στο παρελθόν έχω κάνει και εγώ την ίδια πονηριά.
απλά το αναφέρω για κάποιους που μπορεί να την πατήσουν απο μία αγγελεία. και μόνο το τρέξιμο και το αγχος φτάνει νομίζω για να σκεφτούν να αλλάξουν ή κατεβάσουν μια αγγελεία.