Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 103

Θέμα: Αδήλωτων μετατροπών ... συνέπειες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    salonica
    Μηνύματα
    13.324
    Thanked
    18606
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    δημήτρη.
    πουλάς αμάξι 3200 κυβικών, δηλωμένο 1600. έρχεται ο ασφαλίτης για να μιλήσετε και καλά για το αμάξι, και αφού βεβαιώνεται ότι δεν έγινε λάθος στην αγγελεία και ότι το αμάξι είναι παράνομο, σου ζητάει τιμολόγιο αγοράς κινητήρα, τιμολόγιο εργασίας του συνεργείου.
    αν δεν τα έχεις όπως πρέπει, πας μέσα με αυτόφωρη διαδικασία.
    νομίζεις ότι μπορείς να τον αρχίσεις με τα κινέζικα τύπου, δεν μου έκοψε ακόμα τιμολόγιο, μπιριμπιμ μπιριμπόμ, όταν έχει εντολή να κάνει σύλληψη?
    μοναδική περίπτωση να μην σε τραβήξουν μέσα, είναι να έχεις επιτόπου τιμολόγια αγοράς-τοποθέτησης σε λογικές ημερομηνίες απο την ημέρα που θα τσεκάρουν το αμάξι.
    αν την αγγελεία την παρακολουθούνε εδώ και 5 μήνες που λέει ο λόγος και το αμάξι έχει τα ωραιότατα 50κ χιλ επειδή ο τύπος πουλέι και χαρτί αμάξι, ενώ 5 μήνες μετά το αμάξι έχει άλλες 10κ επάνω του, τότε τι του λές του ασφαλίτη???
    τρελίτσα να πουλήσεις? δεν θα περάσει...
    sympether with chiefτης

    _________________________________________________

    /
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

    bmwcompactjohn (05-11-12), katsaraios (05-11-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP