-
[E36] Ερωτήσεις για 318 is
Γεια.. Ήλπιζα να με βοηθήσετε να σιγουρεψω μερικά πράγματα για το συγκεκριμένο μοντέλο, όποιος γνωρίζει πραγματικά θα ήθελα μερικές απαντήσεις ευχαριστω!
Καταρχήν, μια ερώτηση που είχα κανει και σ ένα άλλο thread, το e36 cabrio, βγαίνει σε έκδοση 318 IS (ήτοι 1800cc, 143hp, μοτέρ m42)? Ψαχνω και βλεπω σε πολλές αγγελίες στο ίντερνετ και πολλοί ισχυρίζονται τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε e36 cabrio χωρίς μετατροπή, όμως εγω το έψαξα λιγο και είδα οτι η BMW ΔΕΝ βγαζει e36 cabrio με μοτέρ 318 is, ωστόσο βγαζει το 318i στα ίδια κυβικά πλην όμως με 118hp (μοτέρ m43), σωστά?
Δευτερη πιθανη παραπληροφόρηση του ίδιου στυλ σε αγγελίες, το is βγαίνει με άλλα φώτα πίσω σε σύγκριση με το απλό 318i και πιο συγκεκριμένα έχει λευκά φλας πίσω, σωστά?? Ρωτάω γιατι πάλι βρήκα αρκετές αγγελίες με τα κλασσικά e36 φανάρια πίσω (πορτοκάλι φλας) παρόλα αυτά ισχυρίζονταν οτι είναι is, και μην παρεξηγηθώ δεν είναι τα πίσω φανάρια το μεγάλο μου πρόβλημα, απλώς ρωτάω γιατι θελω να γνωρίζω κάποια βασικά πραγματάκια καθώς ψάχνω για το συγκεκριμενο μοντέλο αλλά η παραπληροφόρηση μοιάζει μεγάλη στις αγγελίες και φυσικά δεν έχω την ευχέρεια να παω μα τα δω και να τα δυναμομετρησω ολα :P !
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP