Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλεξ αν εχει ρωγμη αναμεσα στου κυλινδρους το βλεπεις και με το συμπιεσομετρο... παλι θα χεις χαμηλοτερα νουμερα!
ετσι δεν ειναι?
Όχι απαραίτητα γιατί η πίεση από τον δίπλα κύλινδρο/πιστόνι μπορεί να το επηρεάζει.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα Αλεξανδρε και ευχαριστω για τις πληροφορίες και ειδικά για το "leak down test"..

- Η αντλια νερου που εβαλα ηταν μαρκας Laso. Την αγορασα απο το νετ νομιζόμενος οτι ειναι η οεμ. Οταν την βγαλαμε εχθες ειδαμε οτι δεν ειναι η ιδια με την εργοστασιακή, ετσι βαλαμε πισω την δικια του.
Η φτερωτή μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά Χριστόφορε.
Δεν ξέρω, εγώ ειδικά για τέτοια πράγματα είμαι της άποψης εργοστασιακό και μόνο από αντιπροσωπεία.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
-Το ψυγειο το σκεφτόμουν καιρό λόγο του οτι ενας-δυο φιλοι με ντριφταδικα που εχαν θεματα με θερμοκρασιες το καλοκαιρι το πηραν και ελυσαν το προβλημα τους.
Το αγορασα με την ευκαιρία "μικροτραυματισμου" του δικου μου ψυγειου και αφου ηταν αρκετα πιο φτηνο απο το εργοστασιακό. Πατεντα δεν θελει να μπει. Μια χαρα εκατσε απλα τα εργοστασιακα κολάρα δεν ταιριαζουν.
Τι αυτοκίνητα έχουν αυτοί που έλυσαν το πρόβλημα ?
Δεν ξέρω, εγώ προσωπικά δεν πείθομαι από εταιρείες τέτοιες ψιλοάγνωστές που βγάζουν ένα ψυγείο αλουμινίου.
Η τεχνογνωσία που έχουν θεωρώ ότι είναι πολύ μικρότερη.
Άλλωστε από το Ε36 και μετά, τα ψυγεία της BMW είναι εξαιρετικής ποιότητα και αντοχής.
Ρώτησε εδώ στο φόρουμ, πόσοι με Ε46 έχουν χρειαστεί να αλλάξουν ψυγείο ?