Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1003

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...9 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

sorry, αλλά αυτό δεν γίνεται. και άντε πες εμένα δεν με πολυενδιαφέρει, γιατί δεν είμαι εμπλεκόμενος με το δημόσιο, και οτιδήποτε και να γίνει, δεν θα κουνηθώ απο την θέση του μαγαζιού μου. εξυγίανση θέλω, με όποιον τρόπο και αν είναι. θες με απολύσεις, θες με μειώσεις μισθών, δεν με ενδιαφέρει...θέλω αυτά που πληρώνω να έχουν αντίκρυσμα, και να μην είναι πεταμένα λεφτά όπως τώρα.
    εγώ μιλάω απο την πλευρά της λογικής. κανονικά πρέπει να εξεταστούν όλοι οι μισθοί ξεκινώντας απο τα ρετιρέ όπως πολύ σωστά είπε ο νίκος, και να κατέβουν προς τα κάτω.
    αν οι περικοπές δεν φτάνουν, τότε αρχίζουμε και με το θέμα των απολύσεων.
    τι και πως τώρα, δεν υπάρχει λόγος να ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα, ένα και ένα κάνουν δυό, και όχι τέσσερα.
    είναι απλά τα πράγματα...έσοδα έξοδα. όσο το πρώτο είναι μικρότερο απο το δεύτερο, μια ζωή όλοι μας θα πεινάμε, γιατί θα πρέπει να τα μοιραζόμαστε με αυτούς που περισεύουν. κοινός όπως και τώρα, θα πρέπει να τους κουβαλάμε μονίμως στην πλάτη μας.
    κάντε κάτι, αλλά κάντε το σωστά. είναι ανεπιτρεπτο οι ίδιοι που αποφασίζουν για τις περικοπές και βάζουν τον έλληνα να ζήσει με 300 - 400 ευρώ, να παίρνουν πάνω απο 5000.
    είναι αμαρτία, γαιδουριά, και επιεικώς απαράδεκτο. στην κρίση είμαστε όλοι μαζί, και δεν εξαιρείται κανένας.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Kostas_1 (16-10-12), nikos1400 (16-10-12), Nino (16-10-12), Panos 316T (16-10-12), tmilatos (16-10-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP