Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
Το θεμα βελτιωση ατμο Μ3 μετα απο πολλα χρονια δοκιμων/εμπειριων συνοψιζεται στα εξης

Αλλαγη φιλτροκουτου με ΟΕΜ CSL airbox η με αλλο παραπλησιας ποιοτητας (πχ Evolve) + Alpha N προγραμμα (mafless)

Καταλυτες ελευθερας ροης Supersprint/ Milltek (HJS δηλαδη)

Ελαφρωμα (καθισματα CSL+πορτ μπαγκαζ CSL η παρομοιο + τελικο εξατμισης(μονο για ελαφρωμα)

Κοντυτερο κορωνοπηνιο (αμφιλεγομενη βελτιωση ως προς την βελτιωση των χρονων/επιδοσεων απο αρκετους-επικες μαχες στο φορουμ παλαιοτερα, αλλα μαλλον υπαρχει βελτιωση). Σαφως καλυτερη αποκριση/αισθηση

Ολα τα αλλα οπως x-pipes , εισαγωγες, γωνιες σιλικονης(elbow), τελικα εξατμισης, φιλτρα ελευθερας ροης και αλλα μαντζουνια για το Μ3 δινουν 0 αλογα.

Τωρα τελευταια καποιες εταιρειες (evolve) εχουν υποσχομενα προγραμματα ακομα και με stock φιλτροκουτια (MAF restricted-το κυριως προβλημα). Δεν εχω εμπειρια/γνωμη απο αυτο. Μονο ενα Vbox θα μπορουσε να μας δωσει τα φωτα με πριν/μετα μετρησεις
Αυτα
πολυ σωστος!!!
και εγω απο τα χιλιαδες που εχω διαβασει για να βελτιωθει ο ατμο Μ3 τιποτα δεν εχει δουλεψει εκτος απο αυτα που πολυ ομορφα και συγκετρωτικα αναφερεις!! δυστυχως ομως κοστιζουν αρκετα εκτος απο τους καταλυτες... που ομως αν βαλεις ελευθερους θεωρητικα θα εχεις προβλημα με κτεο ..ασε που δεν συνισταται για οσους εχουν οικολογικη συνειδηση!