Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 55

Θέμα: bmw vs λακούβα διπλό

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #20
    Εγγραφή
    28-05-10
    Περιοχή
    Patra, Greece
    Μηνύματα
    1.945
    Thanked
    3271
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lefterishatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας λίγο τον πόνο μου. Χθες το ξημερώματα που γυρνούσα σπίτι από βραδυνή έξοδο έπεσα σε μία λακούβα με τα αποτελέσματα που βλέπετε στις φώτο. Ήρθε η τροχαία κατέγραψε το συμβάν και γερανός από την οδική άφησε το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Από Δευτέρα θα ελεγθεί το αμάξι. Ελπίζω η ζημιά να είναι μόνο στο λάστιχο. Εννοείται ότι το μπιλιετάκι θα πάει στον αρμόδιο δήμο και αν δεν δεχθεί να πληρώσει θα το κυνηγήσω όσο πάει νομικά. Ο κώνος της τροχαίας φυσικά μπήκε μετά το συμβάν.
    Δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα στο Ήλιον, αλλά όταν έπαθα ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ζημιά εδώ στην Πάτρα, και από τα νεύρα μου το κυνήγησα όσο πήγαινε, έμαθα ότι μόνο με μύνηση μπορείς να διεκδικήσεις αποζημίωση εδώ. Τελικά άλλαξα μόνο ένα λάστιχο και δεν χρειάστηκα ζάντες, ευθυγραμμίσεις, ψαλίδια και λοιπά. Σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρούσα κανονικά στη μύνηση.

    Όπως έμαθα αργότερα, αλλάξανε το σύστημα (από αποζημίωση με τα χαρτιά της τροχαίας και της ασφαλιστικής σε μύνηση στο δήμο) για να αποθαρρύνουν αρκετούς από το να ζητήσουν αποζημίωση, επειδή τα έξοδα για αποζημιώσεις είχαν φτάσει στο θεό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην πάτρα έχουμε ίσως τους χειρότερους δρόμους στην ελλαδα.

  2. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

    lefterishatzi (01-10-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP