Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: Liri Farfus gets a taste of the Nordschleife

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχω μια ευλογη απορια...

η γυναικα του δεν ξερει τι δουλεια κανει????δεν ξερει οτι ειναι επικυνδινο αυτο που κανει???την πτυχη του χαρακτηρα του συγκεκριμενου ανθρωπου...την λοξα αυτη δηλαδη εν ολιγοις δεν την εχει και αυτη ή δεν την συμμεριζεται????αυτο μου κανει τουλαχιστον αξιοπεριεργο..πως γινεται να παντρευεσαι εναν ανθρωπο οταν δεν δεχεσαι αυτο που ειναι και το φοβασαι???στο κατω κατω ξερεις τι ειναι η δουλεια του...

ναι καταλαβαινω οτι οι γυναικες ειναι πολυ πιο συντηριτικες απο εμας γενικοτερα..αλλα δεν πρεπει να εχεις και μια τρελλα για να παντρευτεις εναν τετοιο ανθρωπο?????

υγ..θα παρακαλουσα τους παντρεμενους να απαντησουν..

Η γυναικα μου με αγαπάει γι αυτο που είμαι.......αλλα ποτε δεν θα μπει μεσα στο αμαξι για να τρέξουμε μαζι....ουτε καν να παμε στο χωρίο οδικός.(μονο με φερυ)
    Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν ξερει την τρέλα μου...απλα δεν θελει να συμμετέχει σε αυτή

και φωναζει και λεει πολυ περισσότερα απο την γυναίκα του Φαρφους.....με πολυ πολυ λιγότερα χλμ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following 4 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (28-09-12), bill_m3 (30-09-12), nik200 (28-09-12), Panos 316T (28-09-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP