Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
Άν είχατε ίδιες συνθήκες χρήσης, ναι

Για εμένα η δουλειά από το σπίτι είναι απόσταση 1.5χλμ.
Επίσης, όταν πάω π.χ. στο κέντρο, είναι απόσταση 15χλμ, στα οποία το ανώτατο όριο είναι 80χλμ/ώρα για μόλις 1 χλμ.
Τα υπόλοιπα 14 είναι με 50 και 60 χλμ/ώρα.
Άν αυτό είναι δηλαδή περιβάλλον ή συνθήκες χρήσης για ένα CSL, τότε είμαι και εγώ αστροναύτης.
Είδα τις αποστάσεις που κάνεις εσύ.
Η χρήση που κάνεις, δεν έχει καμμία σχέση με την καθημερινή χρήση που κάνω.

Να συμπληρώσω κάτι ακόμη.
Θα κυκλοφορούσα συνέχεια με το σκουτεράκι αλλά έλα που ο καιρός εδώ είναι κρύος.
+1000 εχει αναφερθει και νωριτερα ... ο καθενας αναλογα με τις συνθηκες που για τον καθενα ειναι διαφορετικες. και εγω αν ειχα να κανω μονο 6 χλμ η 1.5χλμ e.t.c ή σε ανοιχτο δρομο ή στην αττικη οδο χαιρω πολυ καθε μερα με το Μ3 θα ημουνα. κανεις δεν ανεφερε για χιλιομετρα οτι και καλα δεν το χρησιμοποιουμε για να μην μαζεψουμε χιλιομετρα... ειναι καθαρα θεμα πρακτικοτητας... εγω καθε μερα περναω μεσα στο κεντρο της αθηνας για να καταληξω στο κεντρο του πειραια και πισω... δεν νομιζω πως με 1η και 2τερα θα χαρω την Μ3 στο κεντρο! επισης εχω και εταιρικο... οποτε ποιος ο λογος.. το χαιρομαι τα σ.κ εκδρομες ταξιδια και αυτο μου αρκει ... ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια ικανοποιησης και αυτο πρεπει να γινεται σεβαστο απο ολους και αρκει.. αν σε καποιον του αρεσει να το κυκλοφορει καθε μερα μπραβο του... και χαιρομαι που χαιρεται για αυτο... αλλα δηλωσεις του τυππου οποιος δεν το κυκλοφορει καθε μερα δεν ειναι για Μ3 δεν τις μπορω...