Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 34

Θέμα: ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ σαν πιο νεος δεν πρεπει να βγαζεις αρνητισμο(τι 85 χρονων γραφεις)
    Οχι οπου συμφερει τους πιτσιρικαδες να βριζουν και να λενε οτι εσεις Γ@@ΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..και να κανουν το ιδιο ..
    Αλλαζουν οι ανθρωποι και αυτο θα γινει μονο απο τους νεους που εχουν πιο πολυ μορφωση και αντιληψη των αλλαγων ..
    φιλικη μου γνωμη σαν 40ρης
    28 είμαι ρε συ, λολ.

Αυτό ακριβώς λέω, δε μπορεί να κατηγορούμε τους πάντες να κάνουμε ότι μας καπνίσει (με το ανάλογο ρίσκο) και μετά να μας φταίει η πολιτεία και ο καθείς τυχόντας.

Έχω επανηλημένως πει τονίσει και πιστεύω ότι για ό,τι άσχημο συμβαίνει γύρω μου φταίω πρώτα εγώ, για πολλούς λόγους.

Να αλλάξουν ρε συ εννοείται αλλά να αλλάξουν σωστά.

και το παραπάνω θα άλλαζε αν
    1)Υπήρχε πρόγραμμα με μέλλον, και όχι να σκάσει το όλο θέμα σαν διάτοντας αστέρας και με πιθανό κόστος σε ζωές.
    2)γίνονταν ΗΜΕΡΑ
    3)σε μέρη που ΟΝΤΩΣ αξίζει να πας βόλτα με ποδήλατο, Π.χ. κάποιο βουνό, να έρθει ο έλληνας ρε φίλε λίγο πιο κοντά στην φύση (ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)
    4)να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ η συμμετοχή σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ έκανε χαζομάρες/καγκουριές, δεν φόραγε τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ εξοπλισμό

και επιτέλους να υπήρχε μια ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ρε το κέρατό μου. Κακά τα ψέμματα όσα πράγματα πήγαν μπροστά και άφησαν εποχή είχαν σκοπό και πρόγραμμα το οποίο τηρούνταν ευλαβικά. Όταν σαν νοοτροπία έχουμε το πως θα δειχτούμε και θα κάνουμε τζέρτζελο τι να περιμένεις; Ή όταν θεωρούμε αυτόν που τηρεί στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας και είναι στοιχειωδώς τυπικός φλώρο ή δεν ξέρω γω τι (αρνητικό) ε δεν είναι κατάντια; Δεν είναι κατάπτυστο;

Επίσης σε γενικές γραμμές αυτά που γράφω ισχύουν, στο ποστ στο οποίο πρωτοαπάντησες. Δυστυχώς, αλλά ισχύουν.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oldcarskickass : 22-09-12 στις 23:17
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

alexk (23-09-12), BILL007 (22-09-12), katsaraios (22-09-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP