Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: απέχθεια προς οδηγούς δικύκλων

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν σέβομαι κανέναν που δεν σέβεται την ίδια του τη ζωή και μετα εμένα... Είτε οδηγαει μηχανάκι είτε οδηγαει ποδήλατο είτε νταλίκα! Η πλειοψηφία των χαρων είναι τα παπια που νομίζουν ότι έχουν υπερφυσικες δυΝαμεις οι αναβάτες τους, μετα οι @@ρχιδατοι με τα gsxr tdm κλπ με την αμανικη μπλούζα να φαίνονται τα μπρατσα και τη διχαλοτη παντοφλα που περνάνε τα κόκκινα και σε στραβοκοιτανε κιόλας,και τέλος οι σκουτεραδες πάλι φουλ τεστοστερονη που σε περνάνε απ τα δεξιά πάντα και μετα σε κλείνουν κιόλας σιγά σιγά...
    Όσο για το να μην μπλεξουμε με την οργή των μηχανοβιων αστο... Κάτι τέτοιες μλκς έφεραν την κατάσταση εδώ και όταν καβαλανε μια μηχανή κάποιοι νομίζουν ότι γ..νε την παρις χιλτον και τους κοβει και μηνιατικο βαρβατο επειδή έχουν μεγάλο πετσο!

Υ.γ ξέρω μηχανοβιους σωστούς και τους ζηλεύω με την καλή έννοια και στην ηλικία μου και μεγάλους
    υ.γ ξέχασα να πω για τα γεροντια με τις διχρονες βεσπες που ¤&@¤:¤&&/&:&::&:&¤:¤:¤:¤:¤:¤:¤ χάλασε δεν μπορω να γράψω )

2. The Following 7 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

giorgosz3 (15-09-12), NS-conv (15-09-12), Ptboul (17-09-12), S8N (15-09-12), Samaro (15-09-12), Stunt Mike (15-09-12), z3 2.2 (15-09-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP