-
Εγώ θα έλεγα πως είμαι σχετικά προβληματισμένος.
Ξεκινώντας από το πρώτο iphone 2G το οποίο ήταν πραγματικά μπροστά από όλα τα άλλα τότε, μετά πήγα στο 3G και αργότερα στο 3GS.
Αν και είχα αγοράσει αρκετές εφαρμογές, αποφάσισα πριν από 2 χρόνια να αγοράσω το Galaxy S.
Στην αρχή ήμουν ικανοποιημένος με την αγορά του, μου άρεσε στη χρήση, κυρίως διότι ήταν πλήρως παραμετροποιήσιμο.
Βέβαια, στην συνέχεια το έκανα root, του πέρασα διάφορες custom roms και γενικά ψαχνόμουν στον ελάχιστο πλέον ελεύθερο χρόνο μου.
Τελικά, μετά από 20 μήνες συμβίωσης και χρήσης, βαρέθηκα.
Βαρέθηκα να χρειάζεται να κάνω factory resets γιατί κόλλαγε και γινόταν αργό, βαρέθηκα να ψάχνω να βρω την καλύτερη rom, βαρέθηκα να αλλάζω 2 μπαταρίες σε μια μέρα.
Επέστρεψα λοιπόν στο 4S.
Ναι, μου λείπουν πολλά πράγματα από το Android, ναι, θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη οθόνη και ίσως λίγο μικρότερο βάρος.
Κατά τα άλλα, το 4S είναι πια το εργαλείο μου, που το χρησιμοποιώ κυρίως για την εργασία μου και ότι θέλω το κάνει απροβλημάτιστα.
Ίσως τα νεότερα Galaxy (και αναφέρομαι κυρίως στο s3) να είναι πραγματικά καλύτερα. Ίσως να μη χρειάζεται να σκαλίζεις όλη την ώρα.
Όμως δεν έχω πια την πολυτέλεια να δώσω 7 κατοστάρικα για να δοκιμάσω το "καλώς έχειν" ή όχι.
Για μένα αυτή ήταν η ειδοποιός διαφορά. Η απροβλημάτιστη χρήση.
-
The Following User Says Thank You to fast-enough For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP