Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Θέμα: Ανευθυνοι με μηχανες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apostoles46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έτσι όπως τα λές Νίκο,έχουμε το πιο έξυπνο και παράλληλα το πιο ηλίθιο DNA στον κόσμο και με διαφορά!Προσωπικά μου έχουν κατηγορήσει την νοοτροπία μας σαν λαό σε διάφορα μέρη του κόσμου και απλά έλεγα οτι ήμουν Ιταλός!
    "Οι έλληνες είναι ανάξιοι απόγονοι Άξιων προγόνων"Τελικά πολύ σοφά λόγια
    Αποστόλη με συγχωρείς αλλά οι Έλληνες δεν είναι πλέον έξυπνοι αλλά πονηροί. Μην τα μπερδεύουμε αυτά. Πάντα προσπαθούν να ρίξουν ο ένας τον άλλον. Εγώ εφέτος είδα στο κάμπινγκ τον πατέρα να αφήνει το 16χρονο γιό του να καβαλάει την 750 Transalp και να πέρνει και φίλους μαζί πάντα χωρίς κράνος και επίσης να του δίνει να οδηγάει την 520 BMW που έχει, να κάθετε δίπλα για να τους πάει Τρίπολη από το Άστρος στις 21.00 την νύχτα και να καμαρώνει και ένας άλλος τον 12χρονο γιό του να μου λέει ότι καβαλάει τα παπιά και τα αυτοκίνητα της εταιρείας που έχει. Πια εξυπνάδα μου λές. Σήμερα είδα τετρακάβαλο σε μηχακι έναν πατέρα το ένα παιδί μπροστά και τα άλλα δύο πίσω χωρίς κράνος κανένας. Πάντα έλεγα και λέω ότι η παιδεία αρχίζει από την οικογένεια από μικρά τα παιδειά πρέπει να μαθαίνουν ορισμένα πράγματα αλλά με κοροϊδεύουν. Μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Έλεος πια. Με συγχωρείτε αν σας ζάλισα αλλά πνίγομαι με αυτά που βλέπω και ακούω...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

2. The Following 8 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

A8hnaios (12-09-12), gant (13-09-12), katsaraios (12-09-12), Leonidas_E39 (13-09-12), Nikos (13-09-12), nikos1400 (12-09-12), Ptboul (13-09-12), S8N (12-09-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP