-
EEEEEEEEEEEEEλα ρε πια Κρίστι Μπρίνκλεϊ, και..........................,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,να'χαμε να λεγαμε τωρα σαν αυτη μια βολτα 25 λεπτων απο κορδελιο σε μενεμενη να πας θα βρης την αντικαταστατρια που λεη ο λ......
φιλαρακια θα σας τα πω ΧΥΜΑ και σταρατα μπορει η ,,,,,,,,,,πως την ειπαμε μμμμ Κρίστι Μπρίνκλεϊ, να'ναι κουκλα θεα αλλα,,,,,,,,,,,,,,,,,,, πως εεεε οπως και να το κανουμε το ΙΔΙΟ φαι ΚΑΘΕ μερα ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΗΗΗΗΣ

ειναι οχι δυσκολο ΑΛΛΑ ΦΥΣΗΝ ΑΔΥΝΑΤΟ
θα σας πω ενα και μονο παραδειγμα που ακουγετε για ψεμα αλλα ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ το 97 ειχα παει καναδα και στο σπιτι που εμενα οι ρουμ μεητ'ς δεν κανω πλακα ειχαν (απο τη δουλεια τους ) φουλαρη ΟΛΗ την καταψυξη απο ενα θεορατο ψυγειο με κουτια γαριδες και μου λενε ειναι ολες,,,,,,,,στην διαθεση μου (αφου μου ρωτησαν αν ετρωγα συχνα γαριδες στην ελλαδα και φυσικα τους ειπα : τρελοι ειστε 8-9.000χιλ δραχμες τοτε το κιλο ειχανε) και,,,,,γω δεν θυμαμαι ποτε ειχα δοκιμαση και 
γελουσαν ,,,,,,,,,,,,οποτε επι 2 βδομαδες ΚΑΘΕ μερα γαριδες ψητες- με σοους- με ρυζι- δεν θελλω να τ'αριθμησω παιδες αλλα ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ και,,,,, Νοσταλγησα τα φασολια τις μπαμιες καμια πιπερια και δε συμαζεβετε.
Οταν με καιρους ειρθα παλι στην ελλαδα και,,,,,το'πα σε κολλητους με'βγαλαν Τρελλο!!!!!
Καλα ΡΕ αφησες τις γαριδες για τα φασολια χαζεψες????? ΝΑΙ τους ειπα ΟΤΙ και φαγητο να'ναι ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ κοσμο ακομη και (Κρίστι Μπρίνκλεϊ,) και οπια διαολος θελει ακομη
τιποτα ισως να'ναι και στον ανθρωπο ΙΣΩΣ αλλοι να μπορουν αλλα γω,,,,,μεχρι ΤΩΡΑ παραμενουμε (αδαμαστος).
χαχαχαχαχαχουχουχουχουοχυ οχουχουχου
-
The Following 7 Users Say Thank You to 850CSI For This Useful Post:
alexk (11-09-12), chief (17-09-12), Panos 316T (11-09-12), Ptboul (12-09-12), S8N (12-09-12), Samaro (11-09-12), spar@ (12-09-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP