Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 300

Θέμα: Επώδυνα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ προς ανακοίνωση...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκέφτεσαι κάποιον πρακτικό τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Γιατί ειλικρινά - αν και σε μία θιγόμενη τάξη ανθρώπων από τα νέα μέτρα και από τις συνέπειες της κρίσης- αδυνατώ να διακρίνω ή να φανταστώ μια φόρμουλα του πώς θα αλλάξει η κατάσταση χωρίς να πονέσει ο κώλος όλων μας....εκτός αν αναφερόμαστε σε ταξικούς πολέμους και μοιρασιά από την αρχή. Αναφέρομαι σε λύση για το οικονομικό κομάτι...γιατί από όσο φαίνεται κυνηγούν τους πάντες πλέον. Από μικρούς μέχρι μεγάλους μεγαλομεσαίους (για τους καρχαρίες, καναλάρχες κ.λπ. δεν ξέρω δεν φτάνει τόσο βαθειά το μάτι μου).
    Για να διευκρινήσω όπως προείπα πρέπει τα μέτρα να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα και - τουλάχιστον - να μην κάνουν περικοπές σε μισθούς χαμηλόμισθων αυτό εξυπακούεται αλλά αδυνατώ να σκεφτώ πώς θα βρεθεί λύση χωρίς να υπάρξουν μέτρα...και το λέω ξανά φίλε DriverM είμαι θιγόμενος και εγώ αλλά πώς αλλιώς θα βγούμε από το αδιέξοδο; όπως και ο Νικόλας προσωπικά σιχαίνομαι κόματα και πολιτικούς είμαι τελείως αποστασιοποιημένος από χρώματα ειλικρινά αλλά κάτι πρέπει να γίνει...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 03-03-10 στις 17:52

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP