Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 76

Θέμα: SIERRA ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ...ενας θρυλος της κοντρας

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Τωρα διάβασα το συγκεκριμένο ποστ που αφορά τον Δημήτρη ,κατα κοσμο ...Καταραμένο!

Είχα την τύχη κ χαρα να μείνει στα δωμάτια της γυναίκας μου στη Λευκάδα προ ολίγων ημερών κ με την ευκαιρια να τον γνωρίσω κ να μάθω λίγα πράγματα γι αυτόν!

Εξαιρετικό παιδι...με πολυ χιούμορ κ ευχάριστη διάθεση για χαβαλέ κ κουβέντα!

Σε απορία μου για το παρατσούκλι του η απάντηση ήταν αυτη που έγραψε κ ο Σταματης πριν λίγα ποστ...ο διοικητής στο στρατό του το κόλλησε γιατι διελυε οτι μεταφορικό μέσο οδηγούσε...χαχαχα!

Για την ιστορία ,τωρα έχει δυο Evo ,ένα με 600 μουλαρια κ ένα με 1780!!!!ΕΛΕΟΣ!

Σε παράκληση μου για βόλτα με το 2ο...φυσικα πρόθυμος με την προϋπόθεση οτι θα άντεξω την βόλτα με το 1ο....χαχαχαχαχαχα

Κάτι μου έλεγε οτι το ´´μεγαλο ´´ Evo ,ξεπερνάει σε G μαχητικό αεροσκάφος ,στην εκκίνηση ,γιατι το μέτρησαν...ο Θεός να βάλει το χέρι του δλδ!

Στο νησι ηρθε με ένα τουρμπακι Ρενω 200 κάτι άλογα -μαμα ,της γυναίκας του!
    Για όσους γνωρίζουν,για να έρθει έκανε 3 κ ένα τέταρτο Παρασκευή απόγευμα με κίνηση κ με λάθος διαδρομή μεσα απο Αγρίνιο κ επέστρεψε απο ΙΟνια οδό σε 2,5 ώρες !!!!!!Υπερβολικο...αλλα οι μύθοι δε βγαίνουν τυχαία!

Εκτός των άλλων ο Δημήτρης ανοίγει συνεργείο στη Βάρη κ ειναι πρόθυμος να κάνει προσφορά στα μέλη του φόρουμ μας!

Την βόλτα ΔΕΝ την χανω με τίποτα φυσικα κ ως συνήθως θα ποσταρω βίντεο με την απίστευτη ...πτήση κ εμπειρία που θα απολαυσω!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

2. The Following 4 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

A8hnaios (22-08-12), apostoles46 (21-08-12), BILL007 (21-08-12), deepBLUE (21-08-12)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP