Τωρα διάβασα το συγκεκριμένο ποστ που αφορά τον Δημήτρη ,κατα κοσμο ...Καταραμένο!
Είχα την τύχη κ χαρα να μείνει στα δωμάτια της γυναίκας μου στη Λευκάδα προ ολίγων ημερών κ με την ευκαιρια να τον γνωρίσω κ να μάθω λίγα πράγματα γι αυτόν!
Εξαιρετικό παιδι...με πολυ χιούμορ κ ευχάριστη διάθεση για χαβαλέ κ κουβέντα!
Σε απορία μου για το παρατσούκλι του η απάντηση ήταν αυτη που έγραψε κ ο Σταματης πριν λίγα ποστ...ο διοικητής στο στρατό του το κόλλησε γιατι διελυε οτι μεταφορικό μέσο οδηγούσε...χαχαχα!
Για την ιστορία ,τωρα έχει δυο Evo ,ένα με 600 μουλαρια κ ένα με 1780!!!!ΕΛΕΟΣ!
Σε παράκληση μου για βόλτα με το 2ο...φυσικα πρόθυμος με την προϋπόθεση οτι θα άντεξω την βόλτα με το 1ο....χαχαχαχαχαχα
Κάτι μου έλεγε οτι το ´´μεγαλο ´´ Evo ,ξεπερνάει σε G μαχητικό αεροσκάφος ,στην εκκίνηση ,γιατι το μέτρησαν...ο Θεός να βάλει το χέρι του δλδ!
Στο νησι ηρθε με ένα τουρμπακι Ρενω 200 κάτι άλογα -μαμα ,της γυναίκας του!
Για όσους γνωρίζουν,για να έρθει έκανε 3 κ ένα τέταρτο Παρασκευή απόγευμα με κίνηση κ με λάθος διαδρομή μεσα απο Αγρίνιο κ επέστρεψε απο ΙΟνια οδό σε 2,5 ώρες !!!!!!Υπερβολικο...αλλα οι μύθοι δε βγαίνουν τυχαία!
Εκτός των άλλων ο Δημήτρης ανοίγει συνεργείο στη Βάρη κ ειναι πρόθυμος να κάνει προσφορά στα μέλη του φόρουμ μας!
Την βόλτα ΔΕΝ την χανω με τίποτα φυσικα κ ως συνήθως θα ποσταρω βίντεο με την απίστευτη ...πτήση κ εμπειρία που θα απολαυσω!
Sent from my iPad using Tapatalk HD