Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
στο βιντεο που εβαλε ο φιλος με το Ζ του κωστα, το χοντα αν και οχι νορμαλ εμεινε πισω απο νορμαλ Ζ4.
αρα το οτι θα ειναι οπουδηποτε κοντα σε Μ3 ειναι μια εικασια που δεν επιβεβαιωνεται απο πουθενα.
η διαφορα των δυο αυτοκινητων σε ολους τους τομεις ειναι χαωδης.
το ενα ειναι μικρο σουπερ-καρ, το αλλο εξελιγμενο σιβικ.

ουτε κι εγω συμμετεχω συνηθως σε συζητησεις ποιος περναει ποιον, γιατι ειναι πραγματι αδιαφορο, ομως τοσο οφθαλμοφανεις αστικοι μυθοι οπως λεει και ο αλεξανδρος δεν πρεπει να μενουν ασχολιαστοι...
Πες μου τα χαρακτηριστικα ενος οχηματος που το χρηζουν supercar και μετα πες μου πως το z4 ειναι ενω το s2000 δεν ειναι
Τωρα αν εγω τα χριστουγεννα που ο αλλος θα σκασει 1200 ευρω για τελη κυκλοφοριας στο m3 και κατσει με τα λαστιχα του 08 πανω που ειναι "ενταξει μωρε μπροστα ειναι σαν καινουργια, πισω ας ειναι καλα το DSC"
ενω εγω φοραω r888 και ξεκινησω πρωτη 5500 , αφημα συμπλεκτη, σουζα, τσιμπιμα χειροφρενο, βλεπεις οριζοντα παλι, αλλαγη δευτερα , εσωτερικο μενταλ ιματζ τον πατερα μου να μου λεει στην ακρη της λιμνης οτι η κοντρα ειναι σαν να τρως τσιζ κεικ , αλλαγη σε τριτη βλεπω το μ3 να πλησιαζει , συγκεντρωση στο στροφομετρο , βαθιες ανασες κ μικρο bluring effect στο background , αναβει 1 φορα το shift light , 2, 3 αλλαγη σε τεταρτη κ αρχιζει να περναει το μ3 ειναι αστικος μυθος???