Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
M6 με 70 χιλιαρικα το 2006 που το βρηκες ρε θηριο;
Ουτε τα 645 δεν ειχαν τοσο τοτε σαν μεταχειρισμενα δυο ετων!
Το Μ6 ειχε κατι λιγοτερο απο 150 χιλιαδες βασικη τιμη, νομιζω 148.
Τα πρωτα μεταχειρισμενα που σκασανε μετα το εξαμηνο δεν ειχαν κατω απο 120.
Το 645 μου το πηρε ανταλλαγη ο εμπορος 75 χιλιαρικα το 2007, καινουργιο ειχε 108 βασικη τιμη.
Το πουλησε σε 2-3 μερες 85.
Οταν το 2010 το εξαγορασα δεν υπηρχε στο καρ κανενα κατω απο 80.
Και αυτα που ηταν κοντα εκει ηταν κατι λιωμενα με 100000 χιλιομετρα.
Ο χαρης με τα πορσε μου εδινε 75 για ανταλλαγη με 997Τ και του ελεγα οτι ειναι λιγα.

Η ουσια ειναι οτι τα αυοκινητα αυτα πια δεν εχουν τιμη. Τι 35 και 25 και 20 να το ζητησει, που εκει θα παει αργα η γρηγορα, δεν υπαρχει κοινο με αυτα τα τεκμηρια.
Τα οποια σαφως και ειναι ηλιθια.
Δεν γινεται μονοκατοικια σε καλη περιοχη να εχει λιγοτεριο τεκμηριο απο αυτοκινητο εστω και 5000 κυβικων.
Επειδη εχω και τα δυο δεν συγκρινονται καν τα εξοδα χρησης και συντηρησης τους.
Η τιμη αγορας τους επισης, το αυτοκινητο δεν εχει ουτε το 1/10 του σπιτιου, αλλα εχει μεγαλυτερο τεκμηριο χρησης... Χαχαχαχαχαχα

Τα τεκμηρια και ο τροπος φορολογησης στην ελλαδα δεν εγιναν ετσι για να μην υπαρχει φοροδιαφυγη, αλλα για να υπαρχει επιλεκτικα, να υπαρχει συναλλαγη μεταξυ των σαπιων τρωκτικων του δημοσιου, των πολιτικων, και αυτων που τους ταϊζουν.
Αυτοι που ειναι εντος κυκλωματος ξεφευγαυν και πλουτιζουν εκμεταλευομενοι το συστημα, οσοι ειναι εκτος κυκλωματος τρωνε μονιμα το αγγουρι.

Το να φορολογουνται ολοι και τιποτα Να μην μπορει να κρυφτει, ειναι εξαιρετικα απλο.
Γινεται η εφορια ον λάιν με τις τραπεζες και λυνεται το 90% του προβληματος.
Αν γινει ομως αυτο πως θα υπερκερδισουν συγκεκριμενα τζακια, θα πλουτισουν συγκεκριμενα τρωκτικα του δημοσιου, θα χρηματοδοτηθουν προεκλογικοι αγωνες πολιτικων?
Πως?

Αυτα τα ολιγα.
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
100 -170 ηθελα ναπω

για την μονοκατοικία και το τεκμήριό της, μην βιάζεσαι.... έρχεται....