Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 136

Θέμα: 335 ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Χωρίς παρεξήγηση με τους 2 φίλους που σου είπαν τη γνώμη τους :
    1. Αν στον Ν54 αλλάζεις μπουζί στα 110.000 θα πει πως έχεις παραλείψει μια αλλαγή ακόμα αν είσαι στοκ και 3 αν έχεις πρόγραμμα. Ανάκληση η αντλία ΔΕΝ ΕΧΕΙ, αλλάζεται κατά περίσταση.
    2. Το να κατεβάσεις τουρμπίνες για να ελέγξεις ρήγματα κλπ είναι τουλάχιστον 1 μέρα δουλειά, ωραίο θα ήταν να ελεγχθούν αλλά είναι κοστοβόρο. Άντε και το καλύπτει το κόστος ο υποψήφιος αγοραστής, ποιος λογικός άνθρωπος θα δεχόταν να λυθεί το αυτοκίνητό του για να ρίξει μια ματιά ο καθένας? Πιστεύω ότι είναι λίγο τραβηγμένη η πρότασή σου. Εξάλλου οι τουρμπίνες του Ν54 είναι γενικά σκυλιά, αν προκύψει βλάβη το πιθανότερο να είναι των wastegates που ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ κι αν στάζουν λάδια προφανώς θα φαίνεται.

Προσωπική μου άποψη : Έχεις ένα αυτοκίνητο που το πήρες καινούριο. Θα ήμουν εξαιρετικά επιφυλακτικός να το ανταλλάξω με ένα παλαιότερο με περισσότερα χιλιόμετρα. Ο Ν54 είναι σκυλί μαύρο και 95κ δεν είναι πολλά αρκεί να μην έχει γίνει καμιά χοντρή παράλειψη ή μλκια και αυτό δυστυχώς δεν είναι εύκολο να το εξακριβώσεις.
    Βρες άλλο ή παζάρεψέ το καλύτερα.
    Αν θες βάλε την αγγελία να σου πούμε το μακρύ μας και το κοντό μας ή στείλ'τη μου σε πμ μπας και το 'χουμε δει το αυτοκίνητο.

Καλορίζικο ό,τι κι αν αποφασίσεις !!!!!!!!!!!

2. The Following 5 Users Say Thank You to jannisa For This Useful Post:

nik200 (29-07-12), Panos 316T (30-07-12), PANOS-E60 (29-07-12), Thomelef (29-07-12), Z4 DCT (29-07-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP