Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: S3 0-400 World Record - 8.84s@259.36kmh

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Azurius Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν επειδή βλέπω οτι ξεφεύγεις λίγο και έχω αρχίσει και ανεβάζω πιέσεις...
    Είπα εγώ οτι με στοκ μοτέρ έβγαλα αυτά τα άλογα? Να μας τρελάνεις τελείως πας? Τον κινητήρα τον έχω ανατινάξει 3 φορές με τις πιέσεις που τον δούλευα και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Το μοτέρ έγινε στοκ την προτελευταία φορά που έσπασε και αυτό γιατί δεν είχα τα χρήματα για να το ξανακάνω τότε. Την Κ04 την ξαναέβαλα τώρα για να μην μπαίνω στον πειρασμό και το ζορίζω πολύ μετά την τελευταία αναβάθμιση γιατί όπως καλά γνωρίζεις αυτή που φορούσα επάνω έγινε στραγάλια απο τα θραύσματα του πιστονιού που έλιωσε αφού αυτά περάσαν απο την κεφαλή. Όσο για το υφάκι "κουβέντα κάνουμε και δε θέλω να παρεξηγηθώ" και τα πικρόχολα σχόλια... Άσε μας ρε Χρήστο, εσύ ψοφάς για παρεξήγηση. Κάνε μας τη χάρη νυχτιάτικα.
    Τι άλλο να γράψω ο φουκαράς;;; Απλά ελληνικά είναι τα ρημάδια..... Και τα πιστόνια δεν είναι απο το supra βέβαια, για τις μπιέλλες μίλησα και απλά η εταιρία που τα βγάζει είναι γνωστή γιατί ως επί το πλείστον τα εξαρτήματά της βρίσκουν εφαρμογή σε supra και evo. Και είναι αυτές: https://www.horsepowerfreaks.com/par...ts/Supra/10358

ΥΓ. Τέσπα επειδή ο Θωμάς έχει δίκιο, κάποιος απο τους mod ας κάνει ένα καθάρισμα γιατί το θρεντ σκίστηκε...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Azurius : 26-07-12 στις 21:47

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP