Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντικειμενικά μιλώντας, δεν ξέρω κατά πόσο ξεβάφουν τα δέρματα της BMW, μιας και δεν έχω ούτε bmw, ούτε δερμάτινο σαλόνι.

Θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά το long-term Hyundai Equus που είχαν πέρισυ στο Autoblog.com και γκρινιάζανε συνεχώς για τα καθίσματα, για τα δέρματα που γινόντουσαν μπλε συνεχώς απ' τα τζιν, και από αρκετά πλαστικά του εσωτερικού που είτε έτριζαν, είτε απλά διαλυόντουσαν όπως πχ διάφοροι διακόπτες.

Η παραπάνω πρόταση μου, λοιπόν, είχε καθαρά χαρακτήρα σύγκρισης, και δεν αναφερόταν στην "απόλυτη ποιότητα" κάποιας από τις μάρκες στις οποίες αναφέρθηκα.

Εγώ θυμάμαι Γιάννη σε αγγλικό περιοδικό που είχαν το Santa Fe για long-term test 100Κ+ χλμ και είχαν πάθει πλάκα με την αξιοπιστία του. Κανένα τριγμός μέσα, κανένα μηχανικό απρόοπτο.

Αλλά και η ΚΙΑ δε δίνει τυχαία 7 χρόνια εγγύηση (όχι μόνο στην Ελλάδα).

Όσο για τα ξεβάμματα των τζιν, χαχαχα, ποιος σκέφτηκε τέτοια μπούρδα ? Όπως ξεβάφουν στο πλυντήριο, έτσι θα ξεβάψουν και σε όποιο κάθισμα καθίσουμε κι ας είναι και Bentley. Πελάτης μου όμως με Μ6, αναγκάστηκε ν αλλάξει ολόκληρο το κάτω κομμάτι της πλάτης διότι ξέβαψε εκείνο και όχι κάποιο ρούχο πάνω του. Επίσης τα πλαστικά της bmw / audi / vw είναι γνωστό ότι μαδάνε με το καιρό και αυτό δε συνάδει με τη ποιότητα κατασκευής που θέλουν να προβάλλονται αυτές οι εταιρείες.