Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Θέμα: φορητοτητα!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την Δευτερα το πρωϊ θα σε παρει Υπερυψηλοβαθμο στελεχος να σου κανει καλυτερη προσφορα,.....μπορει και να μην χρειαζεται καν να ξαναπληρωσεις κινητη τηλεφωνια!!!!....θα ειναι ο κινεζος διευθυντης Vodafone που διαβαζει τα ποστ του Γιωργαρα!!!

σοβαρα τωρα Γιαννη,γινεται μαχη για να μην χαθουν πελατες σε καθε εταιρεια.....ακομα και οι θεσεις εργασιας της τηλεφωνητριας που μιλουσες παιζει να χαθει εαν μειωθει ο τζιρος τους.....θα μου πεις δικο τους προβλημα......εσυ συνεχισε τον αγωνα σου και εμεις θα προσευχομαστε να δικαιωθεις!!!

ΥΣ>...με Σταθη μιλησες???
    Βρε φιλε μιλαμε οτι λεει και ο satan για να μιλησω μου βγαινει η ψυχη!!
    να βγω στο μπαλκονι εξω να χιονιζει η γυναικα να ουρλιαζει γιατι αφησα μια χαραμαδα στη μπαλκονοπορτα, ο συνομιλητης να μην καταλαβαινει τι του λεω και να μου λεει μετακινησου...
    που να παω γμω τη κολαση?
    ε μπαιλντισα πια!
    και ξερεις κατι τουλαχιστον προσωπικα εγω δεν τα μετραω ολα με τα λεφτα, ξαφνικα επειδη ειδαν οτι χανουν αρχισαν τις καλυτερες προσφορες?
    Δεν τις θελω!!!
    Ξερεις και κατι αλλο πηγα στη wind για φορητοτητα μου προσφεραν τα δεχτηκα τελος, οι αντρες κρατανε το λογο τους!!!
    Φυσικα οταν λεμε wind πηγα στου Σταθη και το μονο που μπορω να πω ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω για το αμεσο ενδιαφερον και φυσικα για την αξιολογη και γενναιοδωρη προταση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 13-07-12 στις 18:21

2. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (13-07-12), Kostas_1 (14-07-12), S8N (13-07-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP