Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1040

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...8 2012 M.E. II

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Tι έκανε η Χρυσή Αυγή τα βουλευτικά αυτοκίνητα που πήρε; Ποια ήταν η εντολή του Νίκου
    Μιχαλολιάκου για τα βουλευτικά αυτοκίνητα; Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά από σχετική οδηγία του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου θα παραλάβουν μεν τα βουλευτικά αυτοκίνητα, δεν θα....

τα κρατήσουν όμως για τους ίδιους. Σύμφωνα με πληροφορίες τα βουλευτικά αυτοκινήτα θα δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής ήδη έχει βρει οικογένεια με έξι παιδιά στην οποία θα μεταβιβάσει το βουλευτικό του αυτοκίνητο.

Ο ίδιος έγραψε στο twitter: «ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: Μόλις παραλάβω, παραδίδω το βουλευτικό μου όχημα σε εξαμελή μονογονεϊκή οικογένεια. Προνόμια στο λαό, όχι στη βουλή!»

www.fimes.gr

τελικά αυτοί που βρίζαμε μέχρι τώρα, είναι και οι μοναδικοί που κάνουν κάτι για τον πολίτη.
    σχετικά με διάφορα άρθρα που έχω διαβάσει, πραγματικά οι πράξεις τους με εκπλήσουν.
    δεν ξέρω για το κατά πόσο πιστεύουν σε αυτές τις πράξεις που κάνουν, το θέμα είναι ότι τις κάνουν, στερούνται νόμιμα δικαιώματα - προνόμια που κέρδισαν, την στιγμή που τα υπόλοιπα κοράκια κάνουν την παλαβή και απολαμβάνουν ξέγνοιαστη ζωή πάνω στις δικές μας πλάτες.
    α και για να μην ξεχάσω. ο ευαγγελάτος που είναι για να το αναφέρει???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Kostas_1 (06-07-12), nikos1400 (06-07-12), pilot (06-07-12), Ptboul (06-07-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP