Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1040

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...8 2012 M.E. II

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

του κώλου τα εννιάμερα (και δεν αναφέρομαι για τα ποστ που αφορούν την τράπεζα).
    και δόξα το θεό να λένε μερικοί, που έστω και λίγα, κάτι παίρνουν, και έχουν και κάτι για να περάσουν επικοδομητικά την μέρα τους, (άσχετα που οι μισοί τα ξύνουν) με τους βλάκες που έχουμε μπλέξει.
    τους ανίκανους να διαχειριστούν μέχρι και περίπτερο, και μου θέλουν να κυβερνάνε και τον τόπο.
    το ότι λεφτά δεν υπάρχουν μάλον δεν μας λέει κάτι. το ότι κάθε μέρα βουλιάζουμε γιατί δεν αντέχει άλλο ο τόπος τα έξοδα που δημιουργούνται κάθε μήνα απο το κράτος, πάλι δεν λέει κάτι.
    για πές μου ρε άρη για να καταλάβω. αν είχες μια επιχείρηση η οποία είχε έσοδα 10 δρχ. και έξοδα 40. μέχρι τώρα δούλευες μόνο με δανεικά χωρίς να παράγεις κάτι το ιδιαίτερο, ενώ το προσωπικό σου όλα αυτά τα χρόνια έχει ιυοθετήσει μια νοοτροπία ωχαδερφισμού, κάνοντας τους βαρυά πεπόνια...τι θα έκανες λοιπόν, όταν θα σου έκοβαν την τράπεζα απο παντού, λέγοντας σου ότι πρέπει να συμμαζευτείς.
    και μην μου αρχίσεις με θεωρίες και υποθετικά παραδείγματα...πές μου τι θα έκανες. ένα δύο τρία πράγματα που θα ξεκινούσες.
    είμαι πολύ περίεργος να δώ ποιές θα ήταν οι κινήσεις σου.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Kostas_1 (02-07-12), Stathis (02-07-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP