Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
Χωριά που πετάς και ότι θες (κατσικακι πχ) σε γαστρα και είσαι γκουρμε....

Δίπλα τηγανιζεις και τις πατάτες σου, βάζεις Πλακα αντι σχαρα και πετάς πάνω τα μπεικα και τα αυγά, βάζεις πέτρα (ειδική) αντι για σχαρα και φτιαχνεις πίτσα, ψωμί, αντι σχαρα επίσης βάζεις μια φέτα απο ειδικό ξύλο και αμολας πάνω μια σφυριδα, κλπ κλπ κλπ κλπ, σούβλα παίρνει, κλπ κλπ κλπ, σκευος ειδικό που στη μέση βάζεις ένα κουτάκια μπύρας (με μπύρα και ανοιχτό, καρφωνεις ένα ολόκληρο κοτόπουλο απάνω του, και τρως κοτόπουλο που δεν Ξέρεις ότι υπήρχε, κλπ κλπ κλπ, σου λείπει η "μυρωδιά" του ξύλου (, έχει ειδικο σκευακι και βάζεις μέσα ξυλαρακια για το άρωμα ανάλογα τι θα ψηζεις, κλπ κλπ κλπ...

Αφήστε τα κάρβουνα, στο φιναλε ανθυγεινα είναι...

Γρήγορα όμορφα νοστιμοτατα και υγιεινά.


Μεγεια σου !
Τίγκα ανθυγιεινά να τα λέμε αυτά!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν θα πω πολλα οποιος θελει ακουει, ουτε λογος για αντιπαραθεση υπαρχει!
απο το γκαζακι μεχρι τις φιαλες υγραεριου ολα ειναι ωρολογιακες βομβες.
Δεν ειναι το θεμα αν θα εχει διαρροη ή αν θα σκασει ,αλλα το ποτε θα σκασει.
Γκαζακι στο σπιτι η μονη περιπτωση για να μην βρεθουμε σε μοναδα εγκαυματων ειναι καθε χρονο αντικατασταση.
Πριν δυο μηνες το πρωην αφεντικο της γυναικας μου απο σομπα υγραεριου πηγε να συναντησει τον δημιουργο του!! και δυο διαμερισματα εγιναν "πτανα"
Οποιος διαφωνει ας διαφωνησει για τον εαυτο του , ακομα και ενας μονο να ακουσει εμενα μου φτανει!!
Πόσα δάση έχουν καεί από μάγκες των μπάρμπεκιου;
Το πότε δεν προσδιορίζεται χρονικά αλλά με το πόσο και τι συντήρηση κάνει ο χρήστης.- Ισχύει στα πάντα και ειδικά όταν έχεις να κάνεις με εύφλεκτα αέρια πρέπει να είσαι ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΣ.-
Η μάνα μου χρησιμοποιεί εδώ και καμιά 10ετία κουζίνα υγραερίου με μπουκάλα και δεν υπήρξε ΠΟΤΕ θέμα, όχι ανάφλεξης αλλά έστω και μυρωδιάς.
Δεν ξέρω τι χρήση έκανε στην σόμπα υγραερίου του αφεντικό της γυναίκας σου, αλλά δεν πρέπει να είναι και πολύ έξυπνος, μεταξύ μας πάντα.

ΚΑΘΕ συσκευή από σοβαρό κατασκευαστή έχει ένα μικρό βιβλιαράκι, αν κάτσει κανείς να το διαβάσει και είναι τυπικός τόσο στην χρήση όσο και στην συντήρηση, απλά πράματα και κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη (γιατί το μαγείρεμα με την φωτιά είναι, όντως πιο εύκολο και πιο οικονομικό από το ρεύμα, και με στοιχεία και τεκμηριωμένα πιο υγειινό από το κάρβουνο)


Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
Συνυπολογιστε και το 500αρικο που είναι το πρόστιμο για τις λοιπές παραβάσεις.
Ποιο πρόστιμο; Ποιες παραβάσεις ρε συ;