Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stradale Εμφάνιση μηνυμάτων
6 ώρες+, ταξίδια διεθνιστικά. Εγώ όσες φορές ταξίδεψα Ευρώπη δεν μπορούσα να κρατήσω μεγάλες ωριαίες ταχύτητες της τάξης 160+ χλμ/ωρα με τίποτα.
Υ.Γ. Τελευταία passo dello stelvio και μου έκανε εντύπωση πόσο έκοψε το αμάξι λόγο υψομέτρου. Πραγματικά εκεί ένα τούρμπο θα έκανε δουλειά.Οχι με το BMW .
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
εεεεεεεεεεεεεεεεμ...αυτά έχει το μαμημένο το μαφ.
που και να'χες κάνα πούντο, να έβλεπες πως θα σερνότα λόγο υψομέτρου μιάς και γίνεται λόγος για τουρμπάκι και υψόμετρο...
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stradale Εμφάνιση μηνυμάτων
Σκεφτόμουν ότι στα 2700 που ήταν το υψόμετρο, το ατμοσφαιρικό δεν πάει λόγο μειωμένης πίεση του αέρα. Και αν σκεφτείς ότι τα τούρβο ουσιαστικά δημιουργούν τεχνητή πίεση δεν θα υπέφεραν από αυτό το φαινόμενο. Και μην ξεχνάμε το γεγονός ότι αρχικά τα τούρμπο δημιουργήθηκαν για τα αεροπλάνα του B' παγκοσμίου πολέμου που υπέφεραν από αυτό ακριβώς το φαινόμενο λόγο υψωμέτρου...
Πρέπει να γίνεις άντρας, χαχαχα. Ιταλία Γερμανία πας με 200 ανετότατα.
Όταν ανεβαίνω Ρινγκ δεν πέφτω κάτω από 220 εκτός αν έχει κίνηση.

Ανεβαίνω στα πάσα συχνά κάθε καλοκαίρι.
Δεν έχω δει να κόβει τόσο όσο λες το αυτοκίνητο. Μάλιστα η Μ το διαφήμιζε αυτό από την εποχή του Ε36 Μ3 ότι δεν μειώνεται σημαντικά η απόδοση σε υψηλό υψόμετρο.
Μήπως μπερδεύτηκες επειδή οι κλίσεις στις ανηφόρες είναι μεγάλες και 'δεν πάει τόσο καλά στην ανηφόρα' ?