Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
αν και ειμαι απο τους υποστηρικτες του Ζ3 και πιστευω στη μελλοντικη του συλλεκτικοτητα για παρα πολλους λογους τους οποιους τους εχουμε αναφερει και σε καποιο αλλο νημα, καπου πρεπει να βαζουμε μπροστα τη λογικη και οχι μονο το συναισθημα.
Τη δεδομενη στιγμη το να αγορασεις ( και δεν λεω να ζητας, γιατι ο καθενας οτι ναναι ζηταει) Ζ3 με 12000 ειναι παραλογισμος.
Με λιγοτερα χρηματα παιρνεις Ζ4 που ειναι "αιωνες" μπροστα απο το Ζ3,παιρνεις ακομα και boxter.
Ναι ναι ξερω διαφορα στα τεκμηρια τελη κλπ...
Απο την αλλη τα χρεπια των 5000 που λετε, που στο τελευταιο link το κοκκινακι μια χαρα δειχνει, εε παιρνεις δυο και εχεις ενα ολοκληρο αμαξι ανταλλακτικα... φυσικα και υπερβαλλω.
Οποιος εχει Ζ3 και δεν εχει αμεση αναγκη ας μην το πουλησει ποτε, θα'ρθει η ωρα που θα με θυμηθει.
Αλλα ακομα και αν δεν ερθει (που θα'ρθει) σκεφτειτε μονο σε δεκαπεντε χρονια απο σημερα να πας ξεσκεπαστος την παραλιακη με ενα απο τα ποιο ομορφα αυτοκινητα που εχουν βγει...
Με την πρωτη ευκαιρια και αν λιγο αλλαξει η κατασταση θα παρω και εγω ενα "χρεπι"(φθηνο) Ζ3, να εχει ο γιος μου να καβαλαει..
Γιαννη το θεμα συγκρισης τιμης με το z4 ειναι λαθος, αρχικα γιατι τα κυβικα παιζουν σημαντικο ρολο, τοσο για τα τεκμηρια οσο και για τα σηματα.
Το ιδιο παραλογο ειναι και γιατι τα z4 3.0 ειναι πιο φθηνο απο ενα z4 2.0 και επισης το ιδιο ειναι γιατι τα m3 εφθασαν να τα δινουν οσο ενα καλο s3 (1.8γαρ) οσο ενα τσιροτο...
το καγιεν οσο ενα τιγκουαν (1.4 γαρ) κλπ
Οσο για το να παρεις ενα παρταλι και να το συμμαζεψεις ειναι και αυτο ενα βαρελι διχως πατο... εχουμε περασει κατα καιρους ιδια σταδια, με 0 εργατικα και παλι σε βαθος χρονου εφτασαν τα ιδια χρηματα με ενα καλο...
και το εργοστασιακο καλο δεν συγκρινεται με τιποτα..
οταν ψαχναμε ακομα και για z3 βρισκαμε καλα αυτοκινητα που ηθελα 2-3 μαζεματα και ειχαν διαφορα 2-3κ ευρο με ενα αριστο.. αξιζει?