Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1040

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...8 2012 M.E. II

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ πάντως προτείνω να κοιτάξουμε πωα να εκμεταλευτούμε καλύτερα την σταθερότητα που υποτίθεται βρίσκεται η χώρα μετά τις τελευταίες εκλογές.
    επίσεις δεν πιστεύω να κάνουν τις ίδιες βλακείες της τελευταίας τριετίας, μιάς και πλέον έχουν αριστερή αντιπολίτευση βγαλμένη με ισχυρό ποσοστό που σε τυχόν βλακείες και επόμενες εκλογές, θα είναι στα σίγουρα πλέον κυβέρνηση.
    όσο για τις τράπεζες, πιο πολύ πληρώνουν τα ίδια τους τα λάθη, παρά την ατυχία των αγορών.
    ένας προμηθευτής μου αντιπρόσωπος, έχει 4.5 μύρια σκασμένα σε διάφορα μπλαφόν απο επιταγές τρίτων, και δεν δίνει σάλιο.
    οι αποθήκες του είναι με ενοίκιο, έχει ένα σπίτι δικό του, και ένα αυτοκίνητο. 2 φορτηγά, και 3 κλάρκ.
    και τι θα κάνεις του λέω ρε???δε πα να γ@μηθ@@ν μου λέει???ας μου πάρουν το σπίτι στα @@ μου. ας μου πεί και εμένα εμένα κάποιος για το πως θα αποζημιωθώ εγώ για όλες αυτές τις επιταγές που καλούμε πλέον εγώ να πληρώσω, και μετά συζητάμε για το πως θα τις πληρώσω.
    γνώμη μου???καλά θα κάνει. και θα κάνει πολύ καλά, γιατί αυτό το μπουρδελοκομείο με τις επιταγές, γίνεται μόνο στην δική μας την κωλοχώρα, με τις δικές μας τις κωλοτράπεζες, που μέχρι τώρα μοίραζαν μπλοκάκια σε άτομα με 10 ευρώ καταθέσεις.
    οπότε μην μου λέτε εμένα για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, γιατί τουλάχιστον μέχρι τώρα, ήταν άρτσι μπούτσι και λουλά. σε συνδιασμό με το λαμογιοευνοούμενο κράτος μας, προστατεύονται οι κλέφτες και την πληρώνουν οι νοικοκύρηδες.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Kostas_1 (24-06-12), Leonidas_E39 (25-06-12), PANOS-E60 (24-06-12), Stathis (24-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP