Αρχικό μήνυμα απο
PANOS-E60
Εγώ Γιώργο γράφω πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Ποτέ δεν έγραψα τα τελευταία 2 χρόνια ότι περιμένω λύση από τη ΝΔ ή το Πασοκ. Εχω πει αντίθετα οτι τα κόμματα αυτά τα θέλω μόνο γιά να ψηφίζουν τα νομοσχέδια που θα φέρνει ο τεχνοκράτης που θα αναλάβει τη σωτηρία της χώρας (έλληνας ή ξένος, δε με νοιάζει).
Τα κόμματα αυτά ασφαλώς τα ψήφισα, δεν γινόταν αλλιώς δυστυχώς. Οχι ότι πίστεψα ότι έχουν τη λύση όμως. Οσο γιά το Σαμαρά, είχα την ελπίδα ότι λέει και πράγματα απλά γιά τη συσπείρωση ...
Δεν απαξιώνω την έννοια της πολιτικής ή της δημοκρατίας με αυτά που γράφω. Λέω πολύ συγκεκριμένα ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας, όπως εφαρμόστηκε από τη μεταπολίτευση και μετά χρεωκόπησε, θέλει ξήλωμα ολόκληρο. Ποιός θα κάνει απολύσεις στο δημόσιο Γιώργο ? Ποιός θα αποκρατικοποιησει ? Ποιός θα σπάσει τη διαπλοκή ? Ποιός θα πιάσει φοροδιαφυγη ? Ποιός θα δώσει κίνητρα γιά επενδύσεις στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα ?
Ποιός θα χαμηλώσει φορ. συντελεστές στις επιχειρήσεις ? Ο Σαμαράς ?
Δεν έχω καμμία κουβέντα συμπάθειας να πω γιά όσους συμπολίτες μας υποφέρουν ε ? Αν δεν γίνουν τα παραπάνω, οι κουβέντες συμπάθειας και αλληλεγγύης είναι προσχηματικές και κενές περιεχομένου ... δυστυχώς !