Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
Ναι εχω παει μερικες φορες!! και ομολογω πως εμενα μου αρεσει.
Ομως..
ξεφευγει λιγο απο την παραδοσιακη εννοια του camping, και αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα που δεν γινεται απο το πληκτρολογιο.
Ειναι κοματακι δυσκολο εως ακατορθωτο (εκτος και αν εισαι πολυ τυχερος) να βρεις διαθεσιμοτητα σε αυτο για τριημερο σε οικημα.
Η διαμονη εκει ειναι για ολα τα βαλαντια και ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει.
Ναι στα yurt και τις καμπανες ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες.
Οι πισινες (δυο ειναι) και ειδικα η μεγαλη τυπου παραλια ειναι ολα τα λεφτα, εχει συνεχεια εκδηλωσεις υπο την μορφη διαγωνισμων παιχνιδιων για παιδια και ενηλικες ( πρωταθλημα ταβλι, ποδοσφαιρακι κλπ)
Εχει ανιματερ που τρεις φορες την ημερα παιρνουν τα παιδια και τα απασχολουν ευχαριστα με διαφορες δραστηριοτητες ( πισινα, ζωγραφικη,βολτα στο πευκοδασος κλπ), ετσι μπορουν να μεινουν και οι γονεις μια ωριτσα για....
Γενικα ειναι ο παραδεισος των παιδιων.
Η θαλασσα η οποια ειναι καμποσο απο το καμπινγκ (500 800 μετρα) προσωπικα δεν μου αρεσει και ας ειναι μια παραλια ενα σκασμο χιλιομετρα.
Τις περισσοτερες μερες βγαζει καιρο και μπορεις να κανεις παιχνιδια με τα κυματα αλλα για μικρα παιδια ειναι επικινδυνα.
Φαι καλο και φθηνο στον μασαμπουκα ή αν εχεις "ανωτερης" κατηγοριας καταλυμα, σε απιστευτο μπουφε στο Εσπερια ησυχα και καλα.
Το βραδυ εχει προβολη ταινιων μια παιδικη και μια για μεγαλους.
Γενικα ειναι ενα ωραιο μερος για ησυχες διακοπες.
Απο ασφαλεια εχει security που γυρναει ολη την νυχτα και ελεγχει τους χωρους χωρις να γινεται καν αντιληπτη ή ενοχλητικη.
Καλη καθαριοτητα και ευγενικο προσωπικο.
Σε θεσεις εργασιας εστιασης κλπ δουλευουν μονο Ελληνες, βοηθητικο προσωπικο καθαριοτητα κλπ εχει ξενους.
Το αυτοκινητο το παρκαρεις ή εξω δωρεαν ή μεσα με μια μικρη χρεωση, ομως!!! κινδυνευει απο τα πολλα ποδηλατα και τα πιτσιρικια που κανουν drift οπου ναναι.. χαχαχαχα. Οποτε αν πας ψαξε για μια ποιο "σιγουρη" θεση.
Τα yurt αι οι καμπανες εχουν δικο τους δωρεαν parking.
Αυτα για το club περισσοτερα αν θες τα λεμε και απο κοντα.