Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 76

Θέμα: Περιποιηση δερματων αυτοκινητου...!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    α. Δεν διαθέτω επαγγελματική σκούπα για υγρά ούτε κ κομπρεσσέρ αέρα. Δύναμαι να ακολουθήσω την ως άνω διαδικασία αφήνοντας το αμάξι για 24 ώρες να στεγνώσει μόνο του και στην συνέχεια να εφαρμόσω τις κρέμες;
    Φίλε, η καλύτερη σκούπα για υγρά βρίσκεται Φυλής 27Β. Ζήτα την Ντανίσα, θα σου ρουφήξει όχι μόνο υγρά αλλά και όλα τα αυτοάνοσα.

b. Αν ακολουθήσω την διαδικασία του ''σαπουνίσματος'' πόσο ασφαλές είναι να ''ξεβγάλω'' επαναλαμβανόμενα με υγρό πανί μικροϊνών (δηλ. να έχουν βραχεί αρκετά υποθέτω τα δέρματα) μέχρι να φύγουν τα υπολλείματα του σαπουνιού;
    Τα σαπουνίσματα και τα ξεβγάλματα κοστίζουν επιπλέον. Θα στο πει και η τσατσά.

c. Μετά το πέρας της εργασίας, εφαρμόζουμε κάποια λοσιόν και κατόπιν με κρέμα;
    Το μόνο που χρειάζεσαι μετά το πέρας της εργασίας είναι τροφή για να πάρεις δυνάμεις κι ένα HIV Fast Test.

...

Και τώρα σοβαρά:

α) Ούτε εγώ έχω. Μια χαρά δούλεψα και χωρίς.

β) Πρώτα έκανα καθαρισμό με τον αφρό της BMW για να φύγουν τα χοντρά. . Εν συνεχεία, αφού ψέκασα το κάθισμα με ζεστό νερό, έτριψα πάνω τη μπάρα του σαπουνιού. Μετά, με ένα μικροϊνών καθάρισα κάθε ίχνος από το αρκάδι. Φρόντισε να μην το παρακάνεις στο τρίψιμο. Θα σου βγει η πίστη αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Το δέρμα είναι πεντακάθαρο και πολύ απαλό. Άφησέ το να στεγνώσει λίγες ώρες.

γ) Μόνο κρέμα έβαλα μετά. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ ενα προϊόν της Gliptone.

2. The Following 8 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

bill_m3 (12-06-12), kapamaru1 (24-07-13), Leonidas_E39 (12-06-12), m-power_01 (13-06-12), mitsos_chania (12-06-12), Panos 316T (12-06-12), playmaker (04-10-13), Ptboul (12-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP