Φίλε, η καλύτερη σκούπα για υγρά βρίσκεται Φυλής 27Β. Ζήτα την Ντανίσα, θα σου ρουφήξει όχι μόνο υγρά αλλά και όλα τα αυτοάνοσα.
Τα σαπουνίσματα και τα ξεβγάλματα κοστίζουν επιπλέον. Θα στο πει και η τσατσά.b. Αν ακολουθήσω την διαδικασία του ''σαπουνίσματος'' πόσο ασφαλές είναι να ''ξεβγάλω'' επαναλαμβανόμενα με υγρό πανί μικροϊνών (δηλ. να έχουν βραχεί αρκετά υποθέτω τα δέρματα) μέχρι να φύγουν τα υπολλείματα του σαπουνιού;
Το μόνο που χρειάζεσαι μετά το πέρας της εργασίας είναι τροφή για να πάρεις δυνάμεις κι ένα HIV Fast Test.c. Μετά το πέρας της εργασίας, εφαρμόζουμε κάποια λοσιόν και κατόπιν με κρέμα;
...
Και τώρα σοβαρά:
α) Ούτε εγώ έχω. Μια χαρά δούλεψα και χωρίς.
β) Πρώτα έκανα καθαρισμό με τον αφρό της BMW για να φύγουν τα χοντρά. . Εν συνεχεία, αφού ψέκασα το κάθισμα με ζεστό νερό, έτριψα πάνω τη μπάρα του σαπουνιού. Μετά, με ένα μικροϊνών καθάρισα κάθε ίχνος από το αρκάδι. Φρόντισε να μην το παρακάνεις στο τρίψιμο. Θα σου βγει η πίστη αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Το δέρμα είναι πεντακάθαρο και πολύ απαλό. Άφησέ το να στεγνώσει λίγες ώρες.
γ) Μόνο κρέμα έβαλα μετά. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ ενα προϊόν της Gliptone.