καποτε που υπηρχαν τα τεκμηρια, ξεκιναγαν για τα αυτοκινητα απο τα 1600 cc και για τις μηχανες (παλια) απο τα 400 cc, για αυτο εβλεπες εκεινα τα χρονια πολλες τετρακοσσαρες και αυτοκινητα 1200 1400 cc Τα δε μεγαλα κυβικα ηταν "δειγμα" κοινωνικου status.
Δεν υπαρχει λογικη οπως και σχεδον στα παντα σε αυτην την χωρα... το αυτοκινητο θα πληρωνει παντα. Απο που και ως που το μεσο μετακινησης μιας οικογενειας γινεται προιον πολυτελειας? Δεν φτανει που πληρωνουμε την χρηση του θα πρεπει να πληρωνουμε και την κατοχη του? και βεβαια μπορει να γυρισει κανεις και ευλογα να πει <<κατσε ρε μεγαλε και ολοι αυτοι με τα πολλα και πανακριβα αυτοκινητα γιατι να μην πληρωνουν?>> γιατι αφενως πληρωσαν τους φορους για την αγορα αλλα και αν τελος παντων θα επρεπε να μπουν τεκμηρια θα μπορουσαν να μπουν με οικογενειακα κριτηρια οπως ισχυουν και στα ακινητα.
Αλλα απο ανθρωπους χωρις οραμα και εμπνευση τι να περιμενεις ή και παλι ισως ειναι πιο συνθετα τα πραγματα και εμεις εθελοτυφλουμε... ανακατανομη του πλουτου χαχαχα μαλλον επαναφορα των κοινωνικων ταξεων θα ελεγα εγω!!!

Αυτα απο εμενα, κατοχο ειδους πολυτελειας... εχω αυτοκινητο 2000 cc για να εξηπυρετει τις αναγκες της πενταμελους οικογενειας μου.