Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στάθη, όταν συνέχεια μιλάς περί προσλήψεων στο δημόσιο και περί δήμευσης περιουσιών, τη στιγμή που το πρώτο ειπώθηκε το 2007 και μάλιστα όχι με γνώμονα τη ρεμούλα και το βόλεμα που είναι πασοκονεοδημοκρατικά φαινόμενα αλλά ανθρώπους που θα προσληφθούν αξιοκρατικά για να στελεχώσουν θέσεις όπου υπάρχει πραγματικά έλλειψη (υγεία κυρίως και μετά παιδεία κλπ) και θα βοηθήσουν στο να γίνει η ζωή του Έλληνα πολίτη καλύτερη και το δεύτερο είναι εντελώς ανυπόστατο αφού ο καταθέτης θα μπορεί να σηκώνει τα χρήματά του όποτε θέλει, απλά αντί να τα διαχειρίζεται η τράπεζα για να δίνει δάνεια με πανωτόκια κλπ και να κονομάνε οι μέτοχοι, θα τα διαχειρίζεται το κράτος για να δίνονται χαμηλότοκα δάνεια στους αδύνατους και γενικά προς όφελος του κοινωνικού συνόλου (αυτό θα αφορά τράπεζες που θα έχουν επανακεφαλαιοποιηθεί με δημόσιο χρήμα, όποιος θέλει ας βάλει τα λεφτά του στις άλλες τράπεζες να τα διαζειρίζονται οι μέτοχοι προς όφελός τους, κανένα θέμα).

Γι'αυτό και θεωρώ ότι τα επιχειρήματα αυτά στέρεψαν.
    Είναι δικαίωμά σου να τα θεωρείς εμπεριστατωμένα, εγώ δεν τα θεωρώ και εξήγησα, για άλλη μια φορά, το γιατί.
    Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να θίγεσαι.
    Το ίδιο άλλωστε θα έπρεπε να κάνω κι εγώ όταν ακούω για "μπουρδοθεωρίες" ή για ιστορίες με τον Αη Βασίλη.
    Αλλά όταν υπάρχουν τόσο διαφορετικές απόψεις, απλά διαφωνώ και εκφράζω τα επιχειρήματά μου, δεν θίγομαι (αρκεί να μην υπάρχουν προσωπικοί χαρακτηρισμοί).
    Απορώ λοιπόν γιατί σε πείραξε τόσο πολύ.

Τέλος, δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, τουλάχιστον όχι περισσότερο από όσους δημοσιεύουν άρθρα του στυλ "η μνημόνιο ή θάνατος", "οι Ευρωπαίοι θέλουν το καλό μας κι εμείς είμαστε λαμόγια που δεν υπακούμε" κλπ.
    Δεν απευθυνόμαστε σε μωρά αλλά σε νοήμονες ανθρώπους, όποιος θέλει συμφωνεί όποιος θέλει διαφωνεί.

Και προφανώς δεν υφίσταται θέμα προπαγάνδας. Φαίνεται ξεκάθαρα νομίζω ποιος εκφράζει τις προσωπικές του αντιλήψεις, ανησυχίες και απόψεις και ποιος παπαγαλίζει τι λένε κανάλια, επιχειρηματικοί κύκλοι κλπ (δεν το λέω για'σενα, μιλάω γενικά).
    Και μην κάνεις το λάθος να θεωρείς τις απόψεις σου ως σωστές και τις αντίθετες ως "ψυχροπολεμικές", ως "ξύλινες" κλπ, γιατί δεν παύουν να είναι οι προσωπικές σου απόψεις και καλώς ή κακώς, η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας φαίνεται να μη συμφωνεί (θα φανεί όμως και στις 17 του μήνα, ας μην προτρέχω) αφού τα μνημονιακά κόμματα έπαθαν συντριβή και στο σύνολό τους έφτασαν οριακά το 40%.

Εν τέλει, δεν γίνεται να συμφωνούμε.
    Το να διαφωνώ όμως με τα επιχειρήματα κάποιου και να τα θεωρώ αβάσιμα ή γενικότερα να διαφωνώ με τη συλλογιστική τους δε σημαίνει ότι δε σέβομαι το άτομο αυτό προσωπικά.
    Γενικά σέβομαι και εκτιμώ όσους έχουν αξίες και θέλουν το καλό των συμπολιτών τους, ασχέτως αν η πορεία επίτευξης του είναι διαφορετική από αυτή που θεωρώ εγώ ως σωστή.
    Τους υπόλοιπους ούτε τους σέβομαι ούτε τους εκτιμώ, σε όποιον ιδεολογικό χώρο και να εντάσσονται.
    λυπαμαι γιατι συνεχιζεις να διαστρευλωνεις την πραγματικοτητα.

για τις 100 χιλιαδες νεες προσληψεις και επανακρατικοποιησεις ολυμπιακης και οτε δεν μιλησα εγω ουτε κανεις απο εδω, μιλησε ο προεδρος σου και οχι το 2007, αλλα πριν λιγες μερες.
    για τη δημευση περιουσιων παλι δεν μιλησα εγω, ουτε καν χρησιμοποιησα αυτον το ορο, μιλησε στην τηλεοραση στο μεγκα αν δεν κανω λαθος προ 10 ημερων περιπου ο γκλεζος. οτι θα δεσμευθουν καταθεσεις ανω των 20 χιλιαδων το ειπα εγω?
    ή μηπως εγω ειπα τις ανοησιες που εκστομισε ο στρατουλης περι χρησιμοποιηση των καταθεσεων για δανεια!!!!

αρα για ολα αυτα δεν μιλησα καθολου εγω, μιλησαν αυτοι που ψηφισες και υποστηριζεις και δικαιωμα σου φυσικα, αλλα και δικαιωμα μου να αναδεινυω και να επικαλουμαι σαχλαμαρες τετοιου ειδους.

επισης σε προκαλεσα να βαλεις εδω το προγραμμα του συριζα και να αξιολογησουμε ολοι παζι το πως θα κανει αυτα που λεει (ναι τις προσληψεις, τις κρατικοποιησεις τα ξαναγραφω να τα ξαναδεις), αλλα δεν ειδα τιποτα.

χθες το βραδυ παρακολουθησα στην τηλεοραση παλι αυτον τον αστειο τυπο το στρατουλη ο οποιος αναλωθηκε 10-15 λεπτα στα γνωστα οτι για ολα φταιει η νδ και το πασοκ (λες και δεν το ξερουμε πια), αλλα οταν προκληθηκε επανειλημενως να απαντησει πως θα κανει αυτα που λεει, σιωπησε.

παρομοιως σιωπησε ενας αλλος εκπροσωπος (ποιος ξερει τι συνιστωσα ηταν) στον σκαϊ οταν του διαβασαν απο το προγραμμα του συριζα τις θεσεις περι νομιμοποιησης 1,5 εκατομμυριου λαθρομεταναστων, την αποποινικοποιση ναρκωτικων ουσιων κλπ κλπ...

καθεσαι εδω και μας γραφεις οτι ειναι απαραδεκτη η εισοδος της χρυσης αυγης στο κοινοβουλιο, ενω εσυ ο ιδιος με την ψηφο σου στηριξες τα ιδια ή και περισσοτερο ακραια (απο την απεναντι πλευρα) στοιχεια.

τελικα ισως η καλυτερη λυση να ειναι ο συριζα.
    οπως εγραψε και ο bmx οταν ολη η σαπιλα του μασοκ και τα υπολοιπα παρασιτα δεν θα εχουν να αγορασουν ουτε ψωμι με την κατασταση που θα φερουν, θα κρεμασουν τους συριζαιους στο συνταγμα (για να θυμηθουμε και λιγο κρεμαλες, ετσι σΙπυρο?).
    η ελλαδα θα περασει ενα χρονο δυσκολα, αλλα θα εχει γυρισει σελιδα...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    LOL'ed χθες βράδυ με τις δηλώσεις του εκπρωσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατροπή, περί εσόδων από τη φοροδιαφυγή.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλά...μεγαλύτερο βλάκα πολιτικό απο αυτόν, δεν έχω ξαναδεί.
    το ωραίο είναι ότι φαίνεται πως ξέρει πόσο βλάκας είναι, και έχει και ένα υφάκι γμσ τα.
    πολυβόλο...δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει. σε κάθε κουβέντα που πάει να αρθρώσει ο συνομιλητής, πετάγεται και διακόπτει για κάνα λεπτό...
    ο υπέρτατος ηλίθιος, και θα έπρεπε να ντρέπονται τα κανάλια που καλούνε τέτοια άτομα για συζήτηση.
    ειναι ζωα. απλα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακούει κανεις ...?
    ακουει ρε πανο, αλλα γιατι να ιδρωσει το αυτι?
    συτα τα 2.9 εκατ. κοσμου αλλωστε δεν εχουν δικαιωματα, δεν εχουν αναγκες, οικογενειες κλπ.
    μονο οι δημοσιοι και οι κρατικοδιαιτοι μας ενδιαφερει μην τυχον θιγουν.

οπως λενε τα οικονομικα βιβλια σε ολες τις κρισεις υπαρχει ρευστοποιηση (εξαφανιση) ολων των στοιχειων του παθητικου.
    θα μεινει μονο και οτι ειναι υγιες..
    αυτο θα γινει οσο και να προσπαθει το πολιτικο συστημα να το καθυστερησει.
    οσο και να βγαινουν διαφοροι τσιμπλες να πουλανε ψευτοτσαμπουκαδες και ψευτοελπιδες.
    αρκετο τζαμπα γαλα ηπιαν τοσες δεκαετιες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πραγματικά ρε μάστορα, δε μπορώ να καταλάβω πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο και πιστεύει αυτά τα ανθρωπίδια στα κανάλια που τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

Μάλλον μπορώ, αλλά δεν είναι του παρόντος...
    «...όμοιος ομοίω αεί πελάζει...»

2. The Following 7 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

gnx (22-05-12), joseph (23-05-12), Kostas_1 (22-05-12), Monsta (22-05-12), PANOS-E60 (22-05-12), S8N (22-05-12), Skyline_IS (22-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP