Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα ψηφισετε οτι και την προηγούμενη φορά - Part II - the revenge

Ψήφισαν
62. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • NAI

36 58,06%
  • OXI

15 24,19%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

10 16,13%
  • ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ

1 1,61%
  • ΑΚΥΡΟ

0 0%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 105

Θέμα: ΘΑ ψηφίσετε ότι και την προηγούμενη φορά? Part II- The Revenge

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... δε θελω πασοκ-νδ αλλα εχω και εθνικιστικες αποψεις για το θεμα των μεταναστων (δεν ειμαι και χρυσαυγιτης, ας μεινουν οι νομιμοι)...

τι σκ.... θα ψηφισω αυτη τη φορα δεν ξερω. για ξαναριχτε ιδεες να γιενι συζητηση.

κκε επισης οχι, γιατι κατα τη γνωμη μου εχει μεινει δεκαετιες πισω και ικανοποιειται στο να μιλαει εκ του ασφαλους.
    η ντορα πηγε στη νδ, οχι πως θα την ψηφιζα... βολεμενη ειναι , εξουσια αναζητα για να καλυψει τις εγωιστικες της αναγκες. Βαζει και ωραιο περιτυλιγμα με τις προγραμματικες της δηλωσεις...
    το λαος (παγκοσμιος πρωταθλητης κωλοτιμπισμου) επισης δεν.. ασε που δε μπαινει...
    οικολογους πρασινους δεν τους εχω ψαξει και πολυ αλλα νομιζω δν ειναι στο στυλ μου.

τζημερος vs τσιπρας, μιλαμε για τραγικο διλλημα, και οι 2 εχουν δυναμικη, ο τσιπρας ποτε δεν ηταν στην εξουσια και δεν πιστευω να ναι χειροτερος απο πασοκ νδ, απ την αλλη ο τζημερος φαινεται πολυ πιο ειλικρινης αν και φοβαμαι οτι κι αυτος κρυβει ακροδεξιες ιδεες πισω του....

2. The Following 2 Users Say Thank You to Dimzan For This Useful Post:

nikos1400 (22-05-12), Ptboul (22-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP