Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1491

Θέμα: Επικαιρότητα και προβληματισμοί Ver. 7.5.1

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chrisgiapz3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η λογική που προτείνεις φίλε Driver M είναι το ίδιο ''εκβιαστική'' θα έλεγα
    όπως αυτή που προτείνουν οι πρασινομπλε τους οποίους απεχθάνεσαι!
    Τι θα πει ή αυτοί ή εμείς αλλιώς δεν αλλάζει τίποτε?
    Το ίδιο ακριβώς σύνθημα δεν είχαν -και έχουν- και αυτοί προεκλογικά?
    Προσωπικά έχω μάθει πολλά μέσω του συγκεκριμένου θρεντ και όλων εσάς που γράφεται
    αλλά για μένα ο σύριζα όχι δεν είναι λύση...
    Και ευτυχώς ξέρω κ πολλούς στην ηλικία μου που συμφωνούν.
    Ναι αν δεν ψηφίσει κανείς κάποιον μικρό δε θα αλλάξει τίποτα.
    Γιατί να μην το κυνηγήσουμε όμως?

Φιλικά πάντα!
    Φιλε μου αν εισαι μικρος και αγωνιας για το μελλον σου οφειλης να δεις το παρελθον οχι το μακρινο αλλα των τελευταιων 50 χρονων..
    Θα διαπιστωσεις τι δεινα επεφερε σε αυτο τον πλουσιοτατο μικρο χωρο γης την πατριδα μας η αλλαζονεια ,το "σκυψιμο" στα συμφεροντα,η κατευθυνομενη παντα μονοπλευρα τρομοκρατια ,η ηλιθια νοοτροπια που καλλιεργηθηκε για διορισμο,υπερκαταναλωση,ει σοδηματος χωρις κοπο αλλα γρηγορα και ας κλεβαμε τον γειτονα..
    Ολα αυτα φιλε μου τα ζησαμε και ασφαλως και οι γονεις σου θα ξερουν να σε βοηθησουν στο ερωτημα γιατι να ξανα κυνηγησουμε νεραιδες στα βαλτωμενα κομματα που μας κατεστρεψαν..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τους "αυτούς" είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει προς το χειρότερο, τα χουν υπογράψει τα χουν συμφωνήσει.
    Οι "εμεις" ισως είναι χειρότεροι , αλλά ίσως και καλύτεροι, άγνωστο ακόμη.
    Το ιδανικό όμως είναι να τα βρούν όλοι μαζί, αμοιβαίες υποχωρήσεις θέλει, να αλλάξουν αν μπορούν αυτά που πονούν περισσότερο, και το σπουδαότερο να καταργήσουν την ασυλία τους και να ψηφίσουν ένα δίκαιο εκλογικό σύστημα, ώστε να μη μένει απ έξω το 19% που προτίμησε ο λαός.
    Αλλη μια χρησιμη πληροφορια που περναει στο ντουκου..τι εχουν ταξει και υπογραψει υποθηκευοντας το μελλον των νεων??
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το υπέροχο της κατάστασης είναι ότι οι άνω των 35 ετών, που ψηφίζουν δηλαδή απο το 90 μέχρι σήμερα, που ανέδειξαν αυτό το καταπληκτικό σύστημα με δικομματισμό 83% (και χωρίς εκλογικό νομό μπόνους), υπεύθυνοι ως ένα βαθμό για την σημερινή κατάσταση, εμφανίζονται σήμερα ως συνειδητοποιημένοι και κατασταλαγμένοι. Αμφότεροι μνημονιακοί και μη, αριστεροί και δεξιοί ,βόρειοι και νότιοι κτλ.
    Και προσπαθεί αυτή η γενιά να πείσει τον driver m, τον spar@, εμένα ,για το τί είναι σωστό και πεπεισμένοι κιόλας.
    Ναι φιλε καποια στιγμη οταν κατσεις πανω στο αγγουρι ψαχνεσαι λιγο περισσοτερο να δεις γιατι εγιναν ολα αυτα και ποιος βοηθαγε να τα κανουν οι κυβερνησεις...εμεις με τις ψηφους μας !!!
    Τωρα λοιπον η παλι σαν φοβισμενοι στα "σιγουρα" η ψηφος σε μικροτερα κομματα να υπαρχει πολυφωνια και συνεργασια ...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following 6 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Driver M (19-05-12), gant (19-05-12), joseph (20-05-12), Kostas_1 (19-05-12), Nino (19-05-12), Panos 316T (19-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP