φίλε μου Γιώργο, εμείς τα έχουμε πει και από κοντά αυτά.
Οι ευρωπαίοι μας δανείζουν γιά να μην τους πάρουμε μαζί μας στην άβυσσο. Αυτό το δοκιμάσαμε και λειτουργεί ως τώρα. Ας χωνέψουμε ότι δεν υπάρχει ούτε 1 / 1000 πιθανότητα να γυρίσουν τα εισοδήματά μας σε εκείνα του 2008. Πάει και τελείωσε. ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τα πάντα στον τρόπο που λειτουργούμε όλοι μας, τότε και μόνο τότε θα ξαναδούμε το επενδυτικό ενδιαφέρον των ξένων. Τόσο απλά. Αξιώνοντας επιστροφή στην καλοπέραση του 2008, απλά χάνουμε και τα τελευταία ψύγματα της εμπιστοσύνης τους. Δεν την αξίζουμε, ας το παραδεχτούμε ! Οταν την αξίζουμε τότε θα την κερδίσουμε.
Ολοι μας χάσαμε εισοδήματα από το 2009 και μετά. Φταίει το μνημόνιο γι αυτό ? Ο κακός μας κο καιρός φταίει και οι πολιτικοί που ψηφίζαμε τόσα χρόνια. Λες να είναι η αριιστερα ο Μεσσιας που περίμενε αυτός ο λαός ? Λες ?
Too good to be true ! Το λογικό είναι ότι θα προσπαθήσουν, αν κυβερνήσουν, να διαχειριστούν την πραγματικότητα. Ε, τι να φανταστώ λοιπόν, ότι θα βγάλουν λαγούς από τα καπέλα ? Δες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη, τις ανεπτυγμένες τουλάχιστον. Ειδε καμμιά προκοπή και ευημερία με την αριστερά ? Αν παρόλα αυτά πιστευει κανείς στον κομμουνισμό και στην ευτυχία της κοινοκτημοσύνης, ας στηρίζει το ΚΚΕ, το έχω πει 1000 φορές.
Το κοινωνικό κράτος
έπεται της ανάπτυξης , δεν προηγείται. Μέχρι να δούμε ανάπτυξη λοιπόν, εγω προτείνω να εμπιστευτούμε τη συνταγή των δανειστών μας που μας κρατάνε στη ζωή με τα χίλια ζόρια και να προσπαθήσουμε με εποικοδομητικές προτάσεις να την βελτιώσουμε τη συνταγή τους. Οχι με στείρα άρνηση και ψήφο σε λαοπλάνους, να ζητάμε πίσω τα σπασμένα.
φιλικά πάντα.