Φίλε Στάθη βάζω αέριο ρε στο πατρικό και ένα ηλιακό σε αυτό που μένω.
Μακάρι σε άλλες μέρες, με τα χρήματα αυτά να άλλαζα ένα μοτεράκι στην μπέμπα να μη πατώνει στα 100 με τρίτη στην ανηφόρες του Χολομώντα.
Ίσως να βλέπουμε τα τεκτενόμενα μέ διαφορετική οπτική γωνία και να μη συμφωνούμε σε μερικά, αλλά αυτό που είναι βέβαιο και φοβάμαι ότι κανείς δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει, είναι το καρκίνωμα του δημοσίου, με όλα τα σωστά που γράφεις παραπάνω. Ένα καρκίνωμα που για να σπάσει θα έχει σαν συνέπεια, δεκάδες χιλιάδες ανέργων ακόμη.
Το άλλο σπουδαίο είναι, η διαπλοκή, η ρεμούλα, οι συντεχνίες, η φοροδιαφυγή.
Είναι άραγε σε θέση, αυτοί που διατήρησαν και μεγάλωσαν όλο αυτό το σαθρό δόμημα να το γκεμίσουν και να φτιάξουν κάτι σωστό απ την αρχή?
Θα το καταφέρει ο Τσίπρας? Φοβάμαι πως ούτε αυτός, ίσως να είναι και ένας νέος Ανδρέας όπως έχει γραφεί. Εξ άλλου σαν αριστερός είναι υπερ του κρατισμού.
Ίσως όμως μια πολυφωνική κυβέρνηση να είναι ότι καλύτερο όπως έγραψε πριν λίγες μέρες και ο πρόεδρας μας.