Kατ'αρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι

Σε αντίθεση με το 99% των συμμμετεχόντων σε αυτό το θρεντ , τα αμάξια με τα οποία κατα καιρούς έχει ασχοληθεί ο Δημήτρης τα είτε γνωρίζω , είτε τα έχω δει , είτε έχω τουλάχιστον κάποιο feedback για αυτά

Επίσης γνωρίζω ότι ο Σάλιας είναι σήμερα που μιλάμε μέσα στους 3-4 καλύτερους στο είδος του που υπάρχουν στην Αθήνα

Συνεπώς ΔΕΝ αμφισβητώ ότι το δύδιμο Σκαντάλιας - Σάλιας ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ... έλεος !!! ... από το ασημί 36άρι και το εστοριλ Ζ3 μέχρι τα 2 996 ή τα 2 46 άρια του μαντσεξ ή το μπλέ το Μ5 ή το 350 biturbo klp klp ... έχουν δόξα το θεό φτιαχτεί ΑΠΕΙΡΑ προγράμματα και κατά βάση ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στα κοντροστέκια !!!

Βέβαια όπως ΟΛΟΙ έτσι και το team αυτό έχει κάνει και λάθη ... όποιος δουλεύει κάνει και λάθη είναι κανόνας ... για αυτό και κανοντας πλάκα ανέφερα το λαλάκη κλπ κλπ !!!

Οπότε για να το κλείσουμε αυτό ... ΟΥΤΕ να φυτιλιάσω θέλω ΟΥΤΕ να αμφισβητήσω ότι ο Δημήτρης με το Σάλια μπορούνε να βάλουν ένα πρόγραμμα στο 320 ... Εδώ φτιάξανε ΠΙΣΤΟΛΙΑ 996 ΤΤΤ !!!...

Αυτό που λέω είναι ότι

Ειτε το dme διαβάζει από O2 sensors (part throtlle) ,

Eίτε δε διαβάζει (δηλαδή σε φάση WOT)

Είτε ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε

Αdaptation ΠΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!! ...

προφανώς αν έχει ζέστη θα κόψει αβανς , αν έχει κρύο θα αδήσει περισσότερο , αν βάλεις κακή βενζίνη και διαβάζει knocks το ίδιο κλπ κλπ

η έννοια να "πατήσει" το πρόγραμμα ΔΕΝ υφίσταται ... (ο παράλληλος εγγέφαλος βλ. vishnu είναι ΑΛΛΟ θέμα...)

π.σ. Για όσους γουστάρουν τα τεχνικά θέματα είναι πολύ ωράιο τοπικ νομίζω αυτό και θα συνεχιστεί κάπου που δε θεωρείται η ανταλλαγή τεχνικών απόψεων "φυτίλιασμα" κλπ κλπ ... παρεπιπτόντως αυτό που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι τι θα γίνει αν ΔΕΝ κάνεις επαναπρογραμματισμό και απλά ας πούμε ΒΓΑΛΕΙΣ προκαταλύτες ή αλλάξεις εισαγωγή !!! ...εκέι όντως θα γίνει με τον καιρό adapt του ΜΑΜΑ προγράμματος στις τιμές που ΘΑ ΕΔΙΝΕ ο προγραμματιστής ... σε πολύ etreme καταστάσεις π.χ. υπερκυβισμός που λέει ο Δώρος ... πιθανότατα το απαιτούμενο adaptation από το ΜΑΜΑ παλίο πρόγραμμα ΕΙΝΑΙ out of scale και δεν είναι δυνατό να δουλέψει ...

π.σ.2 Προφανώς είναι τουλάχιστον ΑΣΤΕΙΟ να λέμε ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι είναι απόδειξη ότι "πατάει" το πρόγραμμα άυξηση 2 ΑΛΟΓΩΝ ΣΤΑ 380 !!!!! ... σα να λέω ... σήμερα που μέτρησα τις τρίχες μου ήταν 3200 και επτά ... ενώ χθες 3200 και οκτώ ... ΑΡΑ ΠΑΩ ΣΤΗ DHI μου πεσανε τα μαλλιά !!!!