δεν εχω να προτείνω τίποτα διαφορετικό.
Κάθε νέος στην πολιτική αξίζει τις ευκαιρίες του μεχρι να αποδείξει ποιός είναι.
Κάποιος άλλος μπορεί να σου έλεγε ότι οι περιστάσεις απαιτούν δικομματισμό και ισχυρή εντολή κτλ κτλ.
Πιστεύω ότι εφ όσον οι θέσεις του είναι μέσα στην Ευρώπη, οσο πιστεύει αυτά που λέει στα βίντεο και στη σελίδα του, καλά θα κάνεις αν δεν σε εκφράζουν οι υπόλοιπες απόψεις.
Στα υπερ του, οτι έχει ασχοληθεί με τη διαφήμιση, που συνήθως απαιτεί ανθρώπους με ευφυία (η γκέη -χωρις να υπονοω κατι για αυτον) και ότι παίζει πολύ καλό πιάνο, με μετρημένο ύφος στα πλήκτρα, ούτε μελοδραματικό, ούτε πομπώδες.
Δείχνει να έχει παιδεία και αγωγή.
Οπως έχω ξαναπεί για αυτόν, τον παρακολουθώ με κριτικό ενδιαφέρον και ή θα βγάλει ρόδο, ή θα βγάλει αγκάθι.
Απέναντι στην ψήφο-προσβολή σε Τζούλια και τα ρέστα, προτιμώ να κατευθύνω κάποιον νεο προς τα εκεί παρα στο μηδενισμό των υπολοίπων.
Μια ευκαιρία έκθεσης στα κοινά δείχνει να του αξίζει.
Ευχομαι να μην είναι η δεξιά-ελίτ, και φοβάμαι μην μας προκύψει life style.
Δεν σου κρύβω πως προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους, αλλά μάλλον λόγω των ημερών -κλάιν-.
Θα επιμείνω μετά τις εκλογές κυρίως για να -αγοράσω φάτσες- και να δω αν τελικά θα κερδίσουν και εμένα.
Αυτά.