Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 293

Θέμα: Android-Γενική Συζήτηση Νο1

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παρών κι εγώ με desire s και android. Τρώει αρκετά γερή χρήση με internet και παιχνίδια (από τα ανίψια) μέχρι και αναπαραγωγή βίντεο από τοπικό δίκτυο ή και διάβασμα e-books και συγχρονισμό αρχείων. Είναι επίσης αναπόσπαστο εργαλείο για την δουλειά μου κι έχει αυτονομία μιάμιση μέρα με βαριά χρήση!! Δεν κολάει ποτέ και πάει ΣΦΑΙΡΑ κι ας έχει δεκάδες εφαρμογές εγκατεστημένες εκτός από τις δικές του. Έχω τρομερή ευελιξία με το android και σχεδόν καθόλου περιορισμούς σε ότι θέλω να κάνω. Επίσης ο ρυθμός ανάπτυξης της πλατφόρμας και των εφαρμογών της είναι καταιγιστικός. Η δε προχωρημένη παραμετροποίηση των πάντων μου αρέσει πολύ.

Προσωπική άποψη μου είναι πως ο συνδυασμός HTC - XDA - Android (custom rom) και κατ' επέκταση Google είναι ακαταμάχητος. Τι άλλο να ζητήσει ένας power user από την συσκευή του;,

Επίσης κάτοχος ενός touch pro που πλέον τρέχει κι αυτό android (froyo). Όχι τόσο γρήγορο αλλά σίγουρα πολύ πιο γρήγορο από τα windows 6.5 που έχει επίσης. Το χρησιμοποιώ και για να δοκιμάζω διαφορες εφαρμογές.

Eφαρμογές που δεν μπορώ χωρίς αυτές και χρησιμοποιώ αηδιαστικά πολύ:

ES explorer
    automate it (δουλεύει μόνη της πλέον)
    Evernote
    Google reader
    Business calendar
    viber
    dropbox

2. The Following 2 Users Say Thank You to valantis544 For This Useful Post:

BILL007 (14-05-12), nikos1400 (17-05-12)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP