Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 103

Θέμα: Η χρυση αυγη στον ευαγγελατο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εαν γινει ζητω δημοσια συγνωμη που σας προσεβαλα με αυτα που εγραψα και ζητω να σβιστει το tread!Δεν συνεχιζω στο θεμα γιατι οντως βλεπω οτι γραφουμε μαζι και εγω το μακρυ και το κοντο μας...θα γινει χαμος???το επυτρεπει το δημοκρατικο μας ταπεραμεντο???τι γραφτικε???
    Σε πολλα θεματα εχεις δικιο, απλα οι ανθρωποι γενικα εχουν μαθει να βαζουν ταμπελες...στα κολληματα τους δεν τους ξεκολλας....
    Αρα την Δευτερα οποιος ειχε ψηφισει χα ηταν ναζιστης και φασιστας, οποιος ειχε ψηφισει κκε ηταν μεροκαματιαρης....δεν ρωτησε κανενας ουτε πως ουτε το γιατι... οι ανθρωποι εχουν μαθει να ενημερωνονται απο Λαζοπουλο και ραδιο αρβυλα... και τα παιδια της ηλικιας μου να υιοθετουν αποψεις απο ανθρωπους οι οποιοι ειναι εξαρτημενοι απο ναρκωτικες ουσιες, και εχουν "περιεργο" παρελθον.
    Εχω κανει πολλες συζητησεις, και αυτες οι συζητησεις γινονται καλυτερα απο κοντα, θα σου πω μονο και εσενα και σε ολα τα παιδια δεν κουραστηκατε καθημερινα να βγαζουν τα απλητα στην φορα των κωλωπαιδων βουλευτων της χα, δεν κουραστηκατε καθημερινα οτιδηποτε εγκληματικη ενεργεια να την πετανε σε αυτους, δεν κουραστηκατε οποιο καναλι και να ανοιγεις να λενε γιαυτους?
    Γιατι γινεται? θελουν να μας σωσουν απο κατι? ποια ηταν η τελευταια φορα που το κρατος και τα ΜΜΕ ενδιαφερθηκαν να μας σωσουν απο κατι???

2. The Following 4 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

nikos1400 (12-05-12), saulm3 (11-05-12), Vasilis (12-05-12), z3outofmind (13-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP