Αρχικό μήνυμα απο
Stathis
αυτο που το ειδες εσυ ρε φιλε?
χαχαχαχα
35% ηταν η αποχη,"πρωτο κομμα".
ο συριζα αν υπολογιστει και η αποχη πηρε το 11% του συνολου του σωματος.
ή 17 οσων ψηφισαν.
απο ποτε αυτο ειναι πλειοψηφια...?
Επειδή είπα πως δεν ξαναγράφω εδώ φίλε Στάθη, θα παρακαλούσα να γίνει σεβαστό και να μη γίνονται ερωτήματα στα οποία η μη απάντησή μου μπορεί να θεωρηθεί ως έλλειψη θέσης ή επιχειρημάτων.
Στο ερώτημά σου θα πω απλά πως δεν αναφερόμουν μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε όλες τις αντιμνημονιακές παρατάξεις που ξεπερνούσαν συνολικά το 50% του εκλογικού σώματος (περίπου 60% ήταν αθροιστικά οι δυνάμεις τους) στις τελευταίες εκλογές και αυτό ξεκάθαρα δείχνει πολλά.
Όπως και η εκτίμησή μου (η οποία φυσικά δεν είναι αβάσιμη αλλά μένει να φανεί και στην πράξη γιατί ουδείς "άσφαλτος" κατά τη λαϊκή αοιδό) ότι στις ερχόμενες εκλογές τα ποσοστά αυτά θα είναι ακόμα μεγαλύτερα και θα υπάρξει είτε αυτοδύναμη αντιμνημονιακή κυβέρνηση, είτε συνασπισμός (πιο πιθανό) αντιμνημονιακών δυνάμεων.
Ως προς την αποχή, δεν θα την καταμετρήσω ούτε υπέρ ούτε κατά του μνημονίου αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη ένδειξη προς τα που πρόσκειται το μεγαλύτερο μέρος των απόντων.
Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός και να γίνει σεβαστή η επιθυμία μου να μην ξανασυμμετάσχω στο τόπικ αυτό, οπότε και να μην μου τίθενται ερωτήματα δημόσια.
Υπάρχουν και τα πμ άλλωστε για τον σκοπό αυτό.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong