Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
σαν μικρος θα πω και γω την γνωμη μου και καντε την περα...
ο καθενας εχει την δικη του γνωμη ειναι σεβαστη, επειδη εχω τσακωθει πολυ αυτες τις μερες για τα κωλοπολιτικα και εχω κουραστει....
ο καθενας εχει διαφορετικους φοβους και πιστευω...αλλοι φοβουνται να χασουν τις καταθεσεις τους γιατι ειναι πολλες και λογικο γιατι τα λεφτα ειναι δικα τους, αλλοι στα @@ τους γιατι δεν εχουν πανω απο 100ευρο, οποτε μονο καλο μπορει να τους κανει...
αλλοι φοβουνται να βγουν απ τα σπιτια τους και τα κωλοπαιδα τους καθαρισαν το σπιτι, και μπορουν να κυκλοφορησουν πραγμα που επρεπε να κανει το κρατος αλλα στα @@ του, και ψηφιζουν τα κωλοπαιδα...
αλλοι γουσταραν το πασοκ γιατι μασουλαγαν...
αλλοι γουσταρουν την αλεκα γιατι εχουν κ..λα με την βορεια Κορεα....
ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ....οπως εχει πει και ο θειος μου...
επειδη εισαστε ολοι δημοκρατικοι ανθρωποι, αυτο ηθελε η πλειοψηφια... μεχρι χθες η πλειοψηφια ηθελε Μπενι, δικτατορα αλλα δημοκρατικα!
εγω δεν εχω να χασω τπτ πια, ειμαι 22 χρονων με ανυπαρκτο μελλον, την Κυριακη μπηκα στην καλπη και παραλιγο απ τα οσα ψηφοδελτια ειχε να μην μεινει τπτ, ξερετε γιατι?
Γιατι ολοι ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ Π..τσο, και κανεις δεν μου δινει φαι!
κουραστηκα να εξηγω και γιατι ψηφισα και οτι ψηφισα.... απλα σταματηστε να μαλωνετε, ειναι μλκια!
Εσύ να μη μιλάς καθόλου, όταν τελειώσεις θα σε αναλάβει η θεια απο τη Νεα Υερσέη