Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι και ο συγκεκριμένός κύριος θα μας γιατρέψει όπως και τους ανθρώπους στην Αφρική...Βιταμίνες για το aids και δεν μαζεύεται...

https://www.guardian.co.uk/world/2008/sep/12/matthiasrath.aids2

Πραγματικά μερικοί άνθρωποι έχω απορία με τι μούτρα βγαίνουν και μιλάνε μπροστά σε ακροατήρια...
    Και ΟΧΙ μόνο αυτό,πάνε να καταστρέψουν και τον κοσμάκη που τους ακούει, παρουσιάζοντας διαστρεβλωμένες αλήθειες και ευαγγελιζόμενοι δήθεν θεραπείες, για οικονομικά θέματα!!!!

ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ=ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ!

Αυτά που λέει για τις φαρμακοβιομηχανίες Βασίλη, ότι καλλιεργούν οι ίδιες ασθένειες για να πωλούν τα εμβόλια για την εξάλειψή τους, ότι έχουν βρει θεραπείες που θα εξαλείφουν εντελώς άλλες ασθένειες αλλά δεν το κάνουν γιατί τις συμφέρει περισσότερο να είναι μακροχρόνιες και να πωλούν φάρμακα κλπ κλπ είναι ολόκληρη η αλήθεια, όχι η μισή.

Τώρα το τι έχει κάνει ο ίδιος, ούτε το ξέρω (σίγουρα δεν περιμένω από την guardian να το μάθω), ούτε νομίζω πως έχει φοβερή σημασία.
    Αυτά που λέει είναι αληθή και λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουμε ή τα υποψιαζόμαστε.
    Όταν κύριος γνώμονας για τη σημερινή κοινωνία είναι το χρήμα και όχι ο άνθρωπος, τα αποτελέσματα είναι αυτά που λέει ο γιατρός.
    Να προτιμούμε τις προσοδοφόρες (για τις φαρμακοβιομηχανίες) μακροχρόνιες ασθένειες, παρά την εξάλειψή τους που θα κοστίσει πολύ λιγότερο.
    Τα οφέλη φυσικά για τον άνθρωπο λίγο ρόλο παίζουν μπροστά στο χρήμα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 2 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

nikos1400 (09-04-12), zaharias (09-04-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP