Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη δεν εχεις παρει ποτε τενεκε λαδι απο χωριο?
    Εγω δλδ απο το λαδι μου που θα το βαλω σε τενεκεδες πρεπει να κανω εξεταση κοπρανων πρωτα??
    Απλα το σωστο ειναι σε καταστηματα που απασχολουν υπαλληλους να υπαρχουν τα ενδεδειγμενα βιβλιαρια υγειας του προσωπικου .
    Τωρα για ιστοσελιδες πωλησης το βρισκω τραγικα γελοιο φιλε.
    Εχω παρει παρα πολλες φορες.
    Εσυ αν θελεις να το πουλησεις νομιμα (γιατι και το λαδι που εχω παρει εγω δεν ειναι νομιμη πωληση ας μην το αναλυσουμε αυτο) ναι αν θελεις να το πουλησεις νομιμα θα πρεπει να τηρηθουν ορισμενες προυποθεσεις διαφυλαξης της δημοσιας υγειας.
    η ιστοσελιδα πωλησης ειναι νομιμη μορφη πωλησης, η δε συσκευασια του λαδιου μπορει να γινεται απο τον ιδιο που χειριζεται το σαιτ και ναι αυτος θα πρεπει να πιστοποιει οτι ειναι υγιης.
    Γελοιο ή οχι εχει νοημα, και φυσικα κουβεντα κανουμε αλλα αν εγω τσιμπησω καμια βαρεια γαστρεντεριτιδα ,κανα κλωστηριδιο μετα ποιος μου φταιει? για να μην πουμε για αλλα μεταδοτικα αιματολογικης φυσης νοσηματα.
    Ολα Γιωργο εχουν νοημα και ας ακομα εαν εμεις βλεπουμε παντου συνομωσιες, πες μου κατι δεν ειναι σωστο που δεν αφηνουν να σφαγιαζονται και να πωλουνται αμνοεριφια οπου να'ναι?
    Και εκει τα ιδια ισχυουν αλλα εμεις ειμαστε εξυπνοι και θα παρουμε το αρνι το Πασχα ΑΠΟ ΤΟ βοσκο που το εσφαξε μονος του και ειναι ντοπιιιιοοοο!!
    και ας μην ξερουμε αν το ζωο ή ο βοσκος ειναι επικινδυνοι λογω καποιας παθησης.
    Τεσπα δεν διαφωνουμε επι προσωπικου κουβεντα να γινεται...

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

katsaraios (20-03-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP