-
τι μοντέλο είναι?? έχω και εγώ το ίδιο 2003 είναι το δικό μου..
καλά με αναμένη την μηχανή σου είπε να την πλύνεις?? για ποιό λόγο? εγώ όταν πλένω μηχανή βγάζω την μπαταρία "σακουλιάζω" κάποια σημεία κάποια ηλεκτρολογικά για να μην πάρει πολύ νερό και μετά φύσημα!! πολύ φύσημα να φύγουν όλα τα νερά καλά καλά και αν είναι δυνατόν να το κάνεις σε μια ηλιόλουστη μέρα αυτό πχ. το καλοκαίρι να το αφήνεις μετά στο ήλιο για στεγνώσει και η παραμικρή υγρασία!!
επίσης για την φλάντζα κεφαλής δεν λές? η απ το καπάκι? αμα είναι απ το καπάκι
είσαι εντάξει πες του να σου βάλει μια καλής ποιότητας κόλα και είσαι οκ..και μετά κατα διαστήματα να σφίγγεις τις βίδες λίγο μέχρι να τεζάρουν καλά..
προσοχή με το κεφαλάρι γιατί τα L200 δεν ξέρω μπορεί να το γνωρίζεις κιόλα αλλά έχουν θέμα εκεί στον τεταρτο κύλινδρο στην φούσκα που περνάει το κύκλωμα του νερού...
είναι κατασκευαστικό το λάθος είναι πολύ μικρό το αυλάκι πολύ ψιλό μάλλον με αποτέλεσμα να κέγεται η φλάντζα κεφαλής και να ανεβάζει θερμοκρασία κλπ κλπ..
δεν σημαίνει ότι το βγάζει σε όλα αλλα σε πολλά έχει βγάλει..και ένα απο αυτά είναι και το δικό μου..
η λύση είναι μια.. απο οτι το είχα ψάξει εγώ τουλάχιστον και απο ότι μου λέγαν και όλα τα ρεκτιφιέ.. ισπανικό κεφαλάρι με κόστος 500ευρώ συν όλα τα υπολοιπα φλάντζες εργασίες κλπ κλπ..
-
The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP