Παιδια το να φτιαχνεις ενα αυτοκινητο οπως το εχεις φανταστει απο παιδι ειναι αλλο πραμα. Εμενα πραγματι το αυτοκινητο μου στοιχησε αρκετα χρηματα και το πουλησα μολις 10500 αλλα το εκανα γιατι εκεινη την δεδομενη στιγμη ηθελα τα χρηματα για ενα πολυ προσωπικο μου θεμα. Αυτο σημαινει οτι απο μονος μου κατεβασα την τιμη ωστε να μπορεσω να καλυψω την αμεση αναγκη που ειχα.
Aπο την αλλη μερια ο Κωστας εχει ηδη ενα καλο μοτερ και θελει να φτιαξει ενα τετοιο αυτοκινητο. Ουτε λιγο ουτε πολυ θα γλιτωσει ενα 5000αρο. Αμα λοιπον βρεθει η καταλληλη βαση ναι μεν θα ξοδεψει καποια χρηματα αλλα θα φτιαξει κατι το οποιο παντα ονειρευοταν. Κατι κουβεντες περι αλογων μεσα στο φορουμ και εαν ειναι μαγκια προσωπικα τα θεωρω ΜΕΓΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Οταν φτιαχνεις κατι το φτιαχνεις για τον ευατο σου και μονο και οχι για να μπεις στο ματι του αλλου. Τουλαχιστον εγω οτι φτιαχνω το φτιαχνω για εμενα πρωτα, τωρα αμα αυτο θα αρεσει και σε αλλους αυτο με κανει και νιωθω ομορφα για αυτο που εφτιαξα. Αnyway εμενα απλα μου αρεσει αυτο το thread γιατι ουσιαστικα ξαναζω το φτιαξιμο τον δικο μου Ε30 (coupe + convertible).
Παντα οταν αγοραζεις η φτιαχνεις ενα αυτοκινητο το ξερεις οτι ειναι τρυπιος κουμπαρας, οποτε το να λεμε πεταμενα λεφτα ισως να μην ειναι η πιο αρμοδια προταση. Για παραδειγμα το αφεντικο μου εχει 2 Range Rover supercharged. Το ενα του 2006 με τιμολογιο αγορας καινουργιο απο την North 135,000 και το δευτερο του 2007 το οποιο το αγορασε για την κορη του και υπευθυνος για την αγορα ημουν εγω και το πηραμε στα 30,000 Ελληνικο με full book service και με μολις 39,000 χιλιομετρα. Οποτε το “πετας λεφτα” νομιζω ειναι λιγο ακομψο γιατι ουσιαστικα αυτο ισχυει σχεδον σε ολα πλεον.
Τωρα Κωστα στο θεμα μας. Το αυτοκινητο της φωτογραφιας αμα ειναι καθαρο απο φανοποιια ειναι απιστευτα καλο γιατι, κατΆαρχην ειναι facelift, ειναι οροφατο το οποιο ειναι βασικο για Ε30, εχει το φοβερο και πανακριβο bodykit & κατα δευτερον εχει ενα μοτερ που αμεσα μπορουμε να το πουλησουμε κομπλε απο 1500 εως 2000 max.
Οποτε εσυ μανι-μανι εφοσον εσυ εχεις τον S54 εχεις ενα κερδος περιπου στα 7000. Εχει και a/c που ειναι σοβαρο θεμα και ακριβο στα Ε30 αλλα και σαλονι σωστο.
Τωρα οσον αφορα τις BBS ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν εχεις ακρα Ε30 Μ3 (5μπουλονα) αλλα απο 1700 εως 2000 θα τα βρουμε κομπλε μαζι με τα φρενα και την πισω γεφυρα οποτε και εκει δεν θα εχεις κανενα θεμα. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1600cc
Σε ξαναφουντωνω για να μην ξεχνιομαστε χεχεχεχεχεχεχεχε
![]()