Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 52

Θέμα: Εξόρμηση...Κάλαμος!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    13.128
    Thanked
    23234
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χτες Κυριακή ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω λιακάδα...χωρίς να το σκεφτώ ,τεντώνω χέρι, πιάνω κινητό ,παίρνω τηλ υποψήφιο συνοδό για εξόρμηση.
    Χωρίς πολλά πολλά κανονίζεται ώρα συνάντησης και εκκίνησης σε 15'. Δρόμο... εθνική, έξοδος στον Άγιο Στέφανο. Δεν στρίβουμε αριστερά κατευθείαν στην ανηφόρα για τα goodys αλλά πιο κάτω στο ζαχαροπλαστείο για να περάσουμε από Καπανδρίτι s.s.s!!! Συνέχεια προς Κάλαμο...ωραία διαδρομή με λίγη κινησούλα βέβαια λόγω ημέρας. Φτάνουμε στην πλατεία στον κάλαμο , γέρνουμε 2 ''γύρες'' μέχρι να βρούμε την έξοδο για Άγιους απόστολους ,κατάβαση και σε λίγο είμαστε παραλία... Άνετο παρκινγκ, περπάτημα στην θάλλασα, ούζο-θαλασσινά (αφού νήστευε ο συνοδοιπόρος) ,καφεδάκι στον Αλέκο και όταν έπιασε να σουρουπώνει πίσω στα αυτοκίνητα και επιστροφή για Αθήνα.

    Στο πάρκινγκ μας περίμενε ένα ευχάριστο θέαμα! Είχε συνάντηση το mito club και έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες! Ήταν σκάρτα 10 αυτοκίνητα...καμιά 15αριά άτομα. Πολύ ωραία η πρωτοβουλία που πήραν τα παιδιά!

    Δυο φωτογραφίες που τους πήρα στα κλεφτά!





    και εδώ όταν φτάσαμε.






    Προτείνω λοιπόν μία αντίστοιχη εξόρμηση... Αθήνα-Καπανδρίτι-Κάλαμο-Πολυδένδρι.
    Με στάσεις Κάλαμο για καφέ στον Αλέκο και μετά στην επιστροφή όποιος θέλει στάση στο Πολυδένδρι για φαΐ σε ψησταριά με μερίδες ΓΙΓΑΣ.
    το έκανα quote ολοκληρο για να δώσω έμφαση.

    Κυριακή ξύπνησε ΜΟΝΟΣ του, (άπλωσε το χέρι και αντί να πιάσει κανα βυζόμπαλο, έπιασε το κινητό) και βγήκε βόλτα με βρώμικο αμάξι.
    Επίσης φωτογράφησε ΑΜΑΞΙΑ και νοιώθει και καλά.

    ΣΠΥΡΟ, έχεις πρόβλημα.

    Η ιστορία έπρεπε να πηγαίνει ως εξής:
    εχθες κυριακή ξύπνησα κατα τις 3 το μεσημέρι και τέντωσα το χέρι μου και έπιασα... τα γνωστά... και να καταλήξει κάπου το θέμα σε γκομενάκια επάνω στο καπώ να κοιτάνε με υγρά χείλη πρόστυχα τον φακό.

    ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 80?






    να γίνει η βόλτα....



  2. The Following 12 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

    A8hnaios (05-03-12), aristent (05-03-12), bill_m3 (05-03-12), Eleni (05-03-12), GiannisRob (05-03-12), katsaraios (05-03-12), m-power_01 (05-03-12), Panos 316T (05-03-12), PANOS-E60 (05-03-12), Ptboul (06-03-12), sierra (05-03-12), Vassilis ///M (05-03-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP