Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Φίλε οδηγέ!Θα τσακωθούμε !

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    και κάτι άλλο συμφωνώ απώλητα ότι δε έχουμε παιδιά να σ ερωτήσω κάτι σου έχει τύχει ποτέ ασθενοφόρο να ανοίγει την σειρήνα για να περάσει και να κάνουν όλοι στην Άκρη που έτσι πρέπει και εσύ νομίζεις ότι κάτι έχει γίνει και πρέπει να βοηθήσεις. και να ακολουθήσεις το ασθενοφόρο και να το δεις να αράζει σε καφε?επιδη μου έτυχε ήθελα ειλικρινά να τους σπάσω στο ξύλο επίσης στο εξωτερικό έχουν ιδικές λωρίδες για τα ασθενοφόρα λεωφορεία εδώ έχουμε?/ τότε το κράτος πως ζητάει από έναν οδηγό να κάνει στην Άκρη που πρέπει για να περάσει το ασθενοφόρο και να διακινδυνεύει λόγο ακαταλληλότητας του δρόμου να τρακάρει το αμάξι του να χτυπήσει . και αυτό γίνετε συχνά στην Αθήνα εγώ ειλικρινά όταν πάω και τυχαίνει τέτοιο περιστατικό δεν ξέρω τι να κάνω αφού δε έχει χώρο να κάνω στην Άκρη για να περάσει που θα πάω θα τρακάρω επειδή το κράτος είναι ακατάλληλο να φτιάξει υποδομές?/

Φίλε Κων/νε, όταν βλέπεις ασθενοφόρο με σειρήνες να κάνεις στην άκρη, πολλοί δεν κάνουν και είναι κρίμα επειδή θα μπορούσε να είναι δικός τους συγγενής κάποια άλλη φορά στη θέση τους.
    Πριν σπάσεις στο ξύλο τον οδηγό του ασθενοφόρου σκέψου ότι κάποιος μπορεί να χρειάστηκε βοήθεια, να έγινε κλήση στο κέντρο και για κάποιο λόγο που δεν ξέρεις ο ασθενής να έφυγε από εκεί ή χιλια άλλα πράγματα.

Γεια σου Ολυμπιακάρα Κων/νε (εγώ δεν ασχολούμαι με ομάδες, sorry)

2. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

Samaro (19-02-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP