Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 585

Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #10
    Εγγραφή
    30-07-10
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Ηλικία
    44
    Μηνύματα
    7.735
    Thanked
    17913
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο takis1983 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε,τι συμπτωση! ειμαι μηχανολογος μηχανικος απ το τει της κοζανης κ γω,τελειωσα το 09, τωρα ειμαι σε αλλη σχολη στην χαλκιδα,τεχνολογια αεροσκαφων! μακαρι να βοηθουσα,το σχεδιο ητα η αγαπη μου, 9 πηρα στο σχεδιο 1 κ 9 στο σχεδιο 2! δυστηχως ειμαι καλαματα!
    Φίλε μου, επειδή το θρεντ είναι για βοήθεια μεταξύ μας σου λέω να μην ξοδεύεις άδικα χρόνο/κόπο/χρήμα σε αυτή την σχολή αν δεν έχεις σκοπό να δουλέψεις στην ΕΑΒ(και ααααν)..Αν σε ενδιαφέρουν τα αεροσκάφη και θες να δουλέψεις σαν μηχανικός αεροσκαφών δυστυχώς η σχολή δεν σου προσφέρει τίποτε! Δυστυχώς ήταν μια καλή ιδέα αλλά εφόσον οι σπουδαστές ΔΕΝ διδάσκονται/εξετάζονται στην ύλη του B1 πτυχίου κατά JAR/EASA Part-147 τότε ΔΕΝ μπορούν επουδενί να ''πιάσουν'' αεροπλάνο και να γίνουν Authorized Engineers!! Με απλά λόγια, μετά τα 4 χρόνια της σχολής θα χρειαστεί να ξαναστρωθείς σε τρελό διάβασμα ώστε να περάσεις τα 14 μαθήματα που απαιτεί η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για να πάρεις το Β1 License και κατόπιν 3 χρονιά πρακτικής εμπειρίας σε αεροσκάφη η σε εγκεκριμένο κατά Part-145 οργανισμό συντήρησης!
    Η σχολή θα έπρεπε εξαρχής να φτιαχτεί με ευρωπαϊκά πρότυπα, να πάρει δηλαδή πιστοποίηση εκπαιδευτικού/εξεταστικού κέντρου από την EASA ώστε οι μαθητές να βγαίνουν κατευθείαν Β1 Μηχανικοί..
    Για όποια πληροφορία θες μην διστάσεις να με ρωτήσεις..αν θες να ασχολειθείς με πολιτική αεροπορία θα σου προτείνω πράγματα που μπορείς να κάνεις..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.



  2. The Following 10 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

    BILL007 (15-02-12), giannis_compact (15-02-12), hades7 (15-02-12), Nikos (15-02-12), nikos valvetronic (15-02-12), nikos1400 (15-02-12), oldcarskickass (13-04-12), Panos 316T (06-03-12), Tsakirakos (15-02-12), Vasilis (15-02-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP